B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Geraint Thomas στην άμυνα του Tour de France: Ο ανταγωνισμός είναι σίγουρα πιο δύσκολος φέτος

Ο Welshman λέει ότι είναι σχεδόν πίσω στο βέλτιστο βάρος του για τον αγώνα του Ιουλίου

Ο Geraint Thomas στην άμυνα του Tour de France: Ο ανταγωνισμός είναι σίγουρα πιο δύσκολος φέτοςΟ Geraint Thomas στην επίθεση στο Tour de Romandie

Ο Geraint Thomas (Team Ineos) είναι πεπεισμένος ότι θα είναι ανταγωνιστικός και  έτοιμος να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του Tour de France τον Ιούλιο, μετά από μερικούς παρατεταμένους μετά την νίκη εορτασμούς και ένα χειμώνα εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης.

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στο telegraph.co.uk την Τρίτη, ο Thomas δήλωσε ότι είναι τώρα μόλις ένα κιλό μακριά από το βέλτιστο βάρος του αγώνα 67 κιλών και ότι η τρίτη του θέση στο Tour de Romandie στις αρχές Μαΐου ήταν η ώθηση εμπιστοσύνης που χρειαζόταν για να ξέρει ότι ήταν στο δρόμο πίσω στο καλύτερό του, αν και παραδέχτηκε ότι ο ανταγωνισμός που θα αντιμετωπίσει θα μπορούσε να είναι πιο σκληρός από ποτέ στο φετινό Tour de France.

“Μέχρι την αρχή του περασμένου Νοέμβρη, παρόλο που είχα ακόμα τρεις εβδομάδες, είχα φαγούρα να επιστρέψω στο ποδήλατο”, ανέφερε, αναφερόμενος στις πολλαπλές δημόσιες εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις στα μέσα που έκανε μετά τη νίκη του . “Τότε ήξερα ότι θα είμαι εντάξει γιατί δεν ήθελα να το κάνω πια.

 

Πηγή: cyclingnews.com

Ο Geraint Thomas στην άμυνα του Tour de France: Ο ανταγωνισμός είναι σίγουρα πιο δύσκολος φέτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.