B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Άπειρη ανάβαση: Το Giro d’Italia λαμβάνει χώρα στο Mortirolo

Η απουσία των στροφών της Gavia καθιστά την ανάβαση άκρως απότομη.

Άπειρη ανάβαση: Το Giro d'Italia λαμβάνει χώρα στο MortiroloΓια περισσότερο από μια εβδομάδα, η προσοχή εστιαζόταν στο Passo Gavia. Οι όχθες του χιονιού που περιβάλλουν τον δρόμο περιείχαν ρομαντικές εικόνες του Andy Hampsten το 1988, αλλά ο κίνδυνος μιας χιονοστιβάδας ήταν μια έντονη υπενθύμιση του γιατί μια άλλη διαδρομή της Gavia ακυρώθηκε το επόμενο έτος του Giro d’Italia.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο διευθυντής φυλής Mauro Vegni τερμάτισε την 48ωρη αγωνία νωρίτερα ανακοινώνοντας ότι το στάδιο 16 του Giro 2019 δεν θα διεξαχθεί στο Passo Gavia. Αντ ‘αυτού, το στάδιο από το Lovere στο Ponte di Legno θα δρομολογηθεί μέσω των αναβάσεων  Cevo και Aprica της κατηγορίας 3 προτού μεταφερθεί στο απόκρυμνο Mortirolo όπως είχε προγραμματιστεί στο φινάλε.

Η αρχική διαδρομή του σταδίου 16 ήταν μήκους 226 χιλιομέτρων με συνολική υψομετρική διαφορά 5.200 μέτρων. Το στάδιο θα ήταν ένα τρελό ματς, και από το Mortirolo, οι τελευταίοι άνδρες που θα έμεναν θα δυσκολευόντουσαν πολύ για να κατακτήσουν οποιαδήποτε θέση.

Πηγή: cyclingnews.com

Άπειρη ανάβαση: Το Giro d'Italia λαμβάνει χώρα στο Mortirolo

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.