B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Giro d’Italia: Ο Cataldo κερδίζει το στάδιο 15

Ο Nibali και ο Carapaz κερδίζουν χρόνο κατά τον τερματισμό.

Giro d'Italia: Ο Cataldo κερδίζει το στάδιο 15Ο Dario Cataldo (Astana) πήρε τη νίκη  σε έναν αγώνα για δύο άτομα στο στάδιο 15 του Giro d’Italia, καθώς ο Primoz Roglic (Jumbo-Visma) υπέστη μηχανική βλάβη και πτώση. Έτσι έχασε 40 δευτερόλεπτα μένοντας πίσω από τον αρχηγό του αγώνα Richard Carapaz (Movistar) και τον Vincenzo Nibali (Μπαχρέιν-Μερίδα).

Οι Miguel Angel Lopez (Astana), Rafal Majka (Bora-Hansgrohe) και Mikel Landa (Movistar) τελείωσαν σε μια μικρή πενταμελή ομάδα, 25 δευτερόλεπτα πίσω από τον Nibali και τον Carapaz. Η ζημιά ήταν μεγαλύτερη για τον Roglic, ο οποίος έμεινε 15 δευτερόλεπτα πίσω από τον Bauke Mollema (Trek-Segafredo).

Ο Roglic εξαιρέθηκε από την υποστήριξη της Madonna del Ghisallo και της Colma di Sormano και έτρεξε με δυσκολία παράλληλα με τις όχθες της λίμνης Como λόγω μηχανικού προβλήματος. Στην τελική ανάβαση του Civiglio, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί όταν ο Nibali ξεκίνησε να επιταχύνει.

 

Πηγή: cyclingnews.com

Giro d'Italia: Ο Cataldo κερδίζει το στάδιο 15

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.