B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Caleb Ewan εγκαταλείπει νωρίτερα το Giro d’Italia για το Tour de France

Ο Caleb Ewan (Lotto Soudal) αποφάσισε να αφήσει νωρίτερα το Giro d’Italia, έχοντας εξασφαλίσει νίκες δύο σταδίων, προκειμένου να προετοιμαστεί επαρκώς για το Tour de France τον Ιούλιο. Ήταν ένα επιτυχημένο Grand Tour για τον Αυστραλό που κατέκτησε την πρώτη νίκη του στο 8ο στάδιο στο Pesaro το Σάββατο και τη δεύτερη στο 11ο στάδιο Novi Ligure την Τετάρτη.

Ο Caleb Ewan εγκαταλείπει νωρίτερα το Giro d'Italia για το Tour de France

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στο Giro d’Italia. Τα διαδοχικά μεγάλα και μερικές φορές προκλητικά στάδια θα με είχαν κάνει καλό, υπό όρους». Δήλωσε ο Ewan σε ένα δελτίο τύπου ομάδας. “Φυσικά, πηγαίνω στο σπίτι με ένα υπέροχο συναίσθημα. Ήρθα στο Giro, θέλοντας πραγματικά να κερδίσω ένα στάδιο. Κέρδισα περισσότερα από όσα περίμενα, γι ‘αυτό είμαι πραγματικά ικανοποιημένος και ευχαριστημένος.

Εκτός από τις δύο νίκες του, ο Ewan ήταν τρίτος στο 2ο στάδιο του Fucecchio, δεύτερος στο στάδιο 4 του Frascati, και δύο φορές τέταρτος στα στάδια 5 της Terracina και 10 της Modena.

“Τελικά έφτασα στην κορυφή τέσσερις στις επτά φορές”, είπε ο Ewan. “Τη δεύτερη μέρα, η δουλειά μας ήταν τέλεια. Δύο μέρες αργότερα χτυπήθηκα από ένα ισχυρό Carapaz στο Frascati και μπορούσα να σηκώσω στα χέρια μου τον αέρα για πρώτη φορά την 8η ημέρα”.

Ο Ewan ήρθε στο Giro d’Italia με μια ισχυρή ομάδα υποστήριξης που περιλάμβανε τους: Victor Campenaerts, Jasper De Buyst, Thomas De Gendt, Adam Hansen, Roger Kluge, Jelle Vanendert και Tosh van der Sande.

“Αυτό το Giro ήταν επίσης πολύ σημαντικό για τη βελτιστοποίηση της συνεργασίας με τους Jasper De Buyst και Roger Kluge. Είχαμε σίγουρα την ευκαιρία να το κατορθώσουμε”, δήλωσε ο Ewan. “Εκτός αυτού, η υπόλοιπη ομάδα συνεργάστηκε πολύ καλά.”

 

Πηγή: cyclingnews.com

 

Ο Caleb Ewan εγκαταλείπει νωρίτερα το Giro d'Italia για το Tour de France



 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.