B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Γεμάτη βάθρα και επιτυχίες η παρουσία του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στην Κάρυστο!!

Μία γεμάτη παρουσία με πολλές επιτυχίες πραγματοποίησε το Ποδηλατικό Σωματείο Γέρακα την Κυριακή, 19/05/2019 στον Ποδηλατικό Αγώνα Καρύστου.

Γεμάτη βάθρα και επιτυχίες η παρουσία του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στην Κάρυστο!!Πιο αναλυτικά, ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα κατέβηκε με πλήθος συμμετοχών στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκε στα Κοντορέματα Καρύστου, την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019. Ο καιρός έβαλε τα ανοιξιάτικά του, παρέχοντας ιδανικές συνθήκες για έναν ποδηλατικό αγώνα που θα μπορούσαν να απολαύσουν οι πάντες, και οι αθλητές του Σωματείου του Γέρακα δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη

Τα μέλη του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. πραγματοποίησαν ένα προς ένα σπουδαίες εμφανίσεις, απόλαυσαν τον αγώνα και έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι κάτι καλό στήνεται τα τελευταία χρόνια στις γειτονιές του Γέρακα. Καλύτερη απόδειξη όλων δεν είναι άλλη από το εξής χαρακτηριστικό στατιστικό στοιχείο: 17 συμμετοχές και 12 παρουσίες σε βάθρα.

Γεμάτη βάθρα και επιτυχίες η παρουσία του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στην Κάρυστο!!Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα, ο Σκοπελίτης Ελευθέριος κατέλαβε την 1η θέση, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών η Ιριμία Ηλέκτρα Ευφροσύνη κατέκτησε τη 2η θέση.

Γεμάτη βάθρα και επιτυχίες η παρουσία του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στην Κάρυστο!!Στην κατηγορία των Παμπαίδων ο Εγγλέζος Σταμάτης κατέλαβε την 1η θέση, ενώ ο Θεοδωρίδης Δημήτρης κατέκτησε την 3η θέση.

Στην κατηγορία των Παίδων ο Πάτσης Θεόδωρος κατέλαβε τη 2η θέση, ενώ ο Ιριμίας Νικόλας Πάρης κατέκτησε την 3η θέση.

Γεμάτη βάθρα και επιτυχίες η παρουσία του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στην Κάρυστο!!Στην κατηγορία των Μάστερς 40-50 ετών ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης κατέλαβε την 3η θέση, ενώ ο Δάβαρης Κωνστανίνος κατέκτησε την 6η θέση.

Στην κατηγορία των Μάστερς 60+ ετών ο Λύτρας Ευστάθιος κατέλαβε την 1η θέση, ενώ ο Πάτσης Κωνσταντίνος κατέκτησε τη 2η θέση.

Στην κατηγορία των Open Ανδρών ο Μακρυγιάννης Χρήστος κατέλαβε την 1η θέση, ενώ ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών η  Τσομπάνογλου Στέλλα κατέκτησε και αυτή την 1η θέση.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε ακόμα μια αγωνιστική εβδομάδα για το Ποδηλατικό Σωματείο Γέρακα, το οποίο έπειτα και από αυτό τον αγώνα μπορεί εύλογα πλέον να θεωρεί ότι οι μετοχές του ανεβαίνουν όλο και περισσότερο στην ποδηλατική κοινότητα της χώρας, και να κοιτάει το μέλλον με μεγαλύτερη ακόμα αισιοδοξία.

Παρακάτω ακολουθεί λίστα με τις συμμετοχές του συλλόγου στον αγώνα

 ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ 

 ΙΡΙΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ 

 ΑΧΜΕΤΑΪ ΑΛΕΣΙΟ

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ 

 ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΠΑΜΠΑΙΔΑΣ 

 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΜΠΑΙΔΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΠΑΜΠΑΙΔΑΣ 

 ΙΡΙΜΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΗΣ

ΠΑΙΔΑΣ 

 ΠΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΠΑΙΔΑΣ 

 ΧΑΤΖΑΝΔΡΕΟΥ  ΑΝΔΡΙΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΙΔΑΣ 

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΑΙΔΑΣ 

 ΔΑΒΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΜΑΣΤΕΡΣ Β 

 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΑΣΤΕΡΣ Β 

 ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΜΑΣΤΕΡΣ Β 

 ΠΑΤΣΗΣ ΚΩ/ΝΟΣ

 ΜΑΣΤΕΡΣ Δ

ΛΥΤΡΑΣ ΕΥΣΑΤΘΙΟΣ

ΜΑΣΤΕΡΣ Δ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

OPEN ΑΝΔΡΩΝ

ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

OPEN ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Γεμάτη βάθρα και επιτυχίες η παρουσία του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στην Κάρυστο!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.