B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Τέσσερα ιταλικά ποδήλατα δρόμου που κλέβουν καρδιές!

Επηρεασμένοι από τις ροζ αποχρώσεις του Μαΐου, παρουσιάζουμε τέσσερα κορυφαία ιταλικά ποδήλατα δρόμου που, στην όψη τους και μόνο, εθίζουν…Τέσσερα ιταλικά ποδήλατα δρόμου που κλέβουν καρδιές!

 

Forza Italia! Η ιταλική σχολή στην ποδηλασία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις…
Σχεδίαση και αισθητική για σεμινάριο, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και φυσικά, γεωμετρία και στήσιμο για αγωνιστικές επιδόσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στα ιταλικά ποδήλατα δρόμου – ειδικά όταν αυτά προέρχονται από τα κορυφαία ονόματα της χώρας και της παγκόσμιας αγοράς γενικότερα.

 

 

Τέσσερα ιταλικά ποδήλατα δρόμου που κλέβουν καρδιές!

Bianchi Oltre XR4 Disc
Βαμμένο στο χαρακτηριστικό celeste χρώμα της ιστορικότερης ιταλικής εταιρείας, το εντυπωσιακό μοντέλο Oltre XR4 Disc ξεχωρίζει για τη «φημισμένη» γεωμετρία του και την εφαρμογή της διαστημικής τεχνολογίας CV που, ακυρώνοντας ένα μεγάλο ποσοστό των κραδασμών που παράγονται από το οδόστρωμα, ενισχύει την απορροφητικότητα και την οδηγική συμπεριφορά του ποδηλάτου, διατηρώντας ταυτόχρονα πιο ξεκούραστο τον αναβάτη.
Ναι, σωστά μαντέψατε, είναι το ίδιο ποδήλατο με αυτό του Primoz Roglic και των υπολοίπων αναβατών της Team Jumbo-Visma.

 

 

 

Τέσσερα ιταλικά ποδήλατα δρόμου που κλέβουν καρδιές!

Colnago C64 Disc
Κατασκευασμένο σε ένα μικρό warehouse στο Μιλάνο, από τεχνίτες που λατρεύουν την πάστα και το τιραμισού, το μοντέλο C64 Disc φέρει την υπογραφή του Ernesto Colnago στους carbon σωλήνες του πλαισίου, με ότι αυτό συνεπάγεται…
Ένα μοντέλο που με την κλασική double diamond σχεδίαση και τον χαρακτηριστικό τρόπο κατασκευής του, κερδίζει τον τίτλο του διαχρονικού…

 

 

 

Τέσσερα ιταλικά ποδήλατα δρόμου που κλέβουν καρδιές!

Pinarello Dogma F12 Disk
Το Dogma F12 Disk αποτελεί την πιο πρόσφατη πρόταση καθώς παρουσιάστηκε από την Pinarello λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή της 102ης έκδοσης του Giro.
Αεροδυναμική σχεδίαση πιεσμένη στα όρια των κανονισμών της UCI και ομοιογένεια στην οδηγική συμπεριφορά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ποδηλάτου που εξοπλίζει τον στόλο της κορυφαίας ομάδας της Team Ineos.

 

 

 

Τέσσερα ιταλικά ποδήλατα δρόμου που κλέβουν καρδιές!

Wilier Cento 10PRO Disc
Λίγο η εντυπωσιακή μεταλλική βαφή Ramato, λίγο οι πανέμορφες σχεδιαστικές γραμμές και πολύ περισσότερο το «βάρος» του ονόματος της Wilier, όλα μαζί δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια γουρλωμένα!
Άξιος εκπρόσωπος της ιταλικής σχολής, το Cento 10Pro υπόσχεται ανάλογες επιδόσεις και ανάλογη οδηγική συμπεριφορά σε αναβάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν…

 

Πηγή: mbike.gr

 

Τέσσερα ιταλικά ποδήλατα δρόμου που κλέβουν καρδιές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.