B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ολοκληρώθηκε το 4ο Enduro MTB Αγιάσου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας Enduro στην Αγιάσο, με την πλατεία της Αγιάσου να «βουλιάζει» από λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας, που βρέθηκαν στην «νύμφη» της Λέσβου, με σκοπό να συμμετέχουν σε αγώνες του αγαπημένου τους αθλήματος.

Ολοκληρώθηκε το 4ο Enduro MTB Αγιάσου

Το 4ο Enduro MTB Αγιάσου ήταν η μεγαλύτερη διοργάνωση ορεινής ποδηλασίας που έχει πάρει χώρα ποτέ στο νησί, με πάνω από 150 συμμετοχές, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό και με μεγάλα ονόματα να παρευρίσκονται στην γιορτή της ορεινής ποδηλασίας. Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, ο Ελλισαίος Γούβης και ο Δάνης Καραμιχαηλίδης, δύο από τους καλύτερους αναβάτες enduro MTB στην Ελλάδα, αλλά και ο γνωστός στον χώρο του αθλήματος Ben Moore από το Ην. Βασίλειο, ο εργοστασιακός οδηγός της Orange Mountain Bikes!
Αυτό που έκανε ιδιαίτερους τους αγώνες της Αγιάσου, είναι αδιαμφισβήτητα οι μοναδικές διαδρομές με τα πλακόστρωτα και τα ορεινά μονοπάτια, καθώς και τα δρομάκια μέσα από την πυκνή βλάστηση του Ολύμπου, που κάνουν ξεχωριστή την διοργάνωση και προωθούν το νησί ανάμεσα στους λάτρεις του αθλήματος, όπου οι συμμετέχοντες έδωσαν δυναμικό παρόν και βοήθησαν στην προώθηση των αγώνων.
Στα Hardtail, ο Δημήτρης Αλεξίου με χρόνο 22:05.03 τερμάτισε πρώτος. Στους Masters, ο Αντώνης Σταφυλίδης με 21:18.50 ήταν νικητής και ο Ιγνάτης Λασκαρίδης με 21:57.28 ήρθε δεύτερος. Στην κατηγορία των «Men» ο Ελλισαίος Γουβής με 18:07.81 πήρε την πρωτιά στην σημαντικότερη κατηγορία, με 2ο τον Γρηγόρη Τσαλαφούτα και τρίτο τον Ben Moore. Tην κατάταξη των 50 ακόμα αγωνιζόμενων στην ίδια κατηγορία, συμπλήρωσαν οι: 4ος ο Δάνης Καραμιχαηλίδης, 6ος ο Μπουμπάρης Ξένος από τη Χίο, 7ος ο Γιαννούλης Παναγιώτης, έφορος Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, 10ος ο Λευτέρης Τιτιρέκης από το Μόλυβο.
Στην κατηγορία των Under-21 νικητής ήταν ο Σωκράτης Ζώτος με 19:46.70 και 2ος ο Βασίλης Τριανταφύλλου, αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Στους Veterans πρώτος ήταν ο Φώτης Σκαρής με χρόνο 25:00.69. Τέλος, στην κατηγορία “Women”, νικήτρια ήταν η Βάσω Λαζοπούλου με δεύτερη την Κωνσταντίνα Πρωτόγερου και τρίτη την Μαρία Κατσαρού.
Στο τέλος των αγώνων, ακολούθησαν οι απονομές στους αθλητές που διακρίθηκαν, οι αναμνηστικές φωτογραφίες με όλους τους αθλητές αλλά και το πάρτι της τελετής λήξης των αγώνων, που σηματοδότησε το τέλος του 4ου αγώνα ορεινής ποδηλασίας, που τείνει να γίνει μια σημαντική διοργάνωση στο ετήσιο ποδηλατικό καλεντάρι.

πηγή:nealesvou.gr

Ολοκληρώθηκε το 4ο Enduro MTB Αγιάσου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.