B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Victor Campenaerts για το ρεκόρ Ώρας!

Η UCI ανακοίνωσε επίσημα πως ο Victor Campenaerts θα δοκιμάσει να καταρρίψει το παγκόσμιο Ρεκόρ Ώρας στις 16 ή 17 Απριλίου του 2019, στο ποδηλατοδρόμιο Velodromo Bicentenario του Μεξικό. O 27χρονος βέλγος αναβάτης θέλει να γράψει το όνομά του στην ποδηλατική ιστορία μέσα από την προσπάθειά του να καταρρίψει το Ρεκόρ Ώρας που σήμερα ανήκει στον Sir Bradley Wiggins.

Victor Campenaerts για το ρεκόρ Ώρας!

Ο Campenaerts, αγωνίζεται είναι αναβάτης World Tour για την Lotto-Soudal και είναι κάτοχος του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης στο αγώνισμα Ατομικής Χρονομέτρησης. Η προετοιμασία του για το μεγάλο εγχείρημα ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο. Μέτα από ένα δοκιμαστικό που πραγματοποίησε στο ποδηλατοδρόμιο Velodrome Suisse στο Granges της Ελβετίας, έμεινε για δύο μήνες στην Namibia για να προπονηθεί σε υψόμετρο.

Σε αντίθεση με τον Wiggins, ο οποίος κατέγραψε το Ρεκόρ Ώρας το 2015 (54.526χλμ.) σε χαμηλό υψόμετρο στο ποδηλατοδρόμιο Lee Valley Velodrome του Λονδίνου, ο Campenaerts όπως αρκετοί αθλητές στο παρελθόν σε διάφορα αθλήματα θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από το υψόμετρο και τη μειωμένη πυκνότητα του αέρα καθώς το ποδηλατοδρόμιο στο Μεξικό βρίσκεται σε ύψος 1800μ.
«Σέβομαι πολύ τον Bradley και δεν θεωρώ τον εαυτό μου σε καμία περίπτωση καλύτερο αθλητή. Ωστόσο, σημειώνοντας πρόοδο και λαμβάνοντας υπόψη κάθε πιθανή λεπτομέρεια, θεωρώ πως έχω την ευκαιρία να καταρρίψω το ρεκόρ. Προσωπικά, το παγκόσμιο Ρεκόρ Ώρας, ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο χρονόμετρο και ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης είναι τα τρία όνειρα που θέλω να πραγματοποιήσω τα επόμενα χρόνια, ξεκινώντας από το Μεξικό».

πηγή:sela.gr

Victor Campenaerts για το ρεκόρ Ώρας!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.