B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

10th Master BIKE MTB Open Race Chalkida: πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 10th Master BIKE MTB Open Race  στη Χαλκίδα την περασμένη Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019.10th Master BIKE MTB Open Race Chalkida: πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα!

Η ημέρα του αγώνα υποδέχθηκε τους αθλητές με λιακάδα, δίνοντας με μια πρώτη ματιά την εντύπωση ότι θα υπάρξουν ιδανικές συνθήκες για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν απόλυτα αληθές, καθώς η λιακάδα αυτή συνοδεύτηκε από δυνατό αέρα, βάζοντας με το καλημέρα σας προκλήσεις στους συμμετέχοντες του αγώνα.

Οι δυνατοί αέρηδες δεν έδειξαν εν τέλει να επηρεάζουν ιδιαίτερα τους αθλητές του αγώνα όπως φάνηκε στο τέλος από τη μεγάλη προσέλευση συμμετεχόντων. Οι αγωνιζόμενοι ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση και έδωσαν το παρόν σε διάφορες ηλικιακές ομάδες, από 16 έως άνω των 60 ετών, ταξιδεύοντας από διάφορες περιοχές από όλη την Ελλάδα, συνθέτοντας ένα ευρύ και ενδιαφέρον μωσαϊκό πριν την έναρξη του αγώνα.

Ολοκληρώνοντας, παρά το δυνατό αέρα, ο 10th Master BIKE MTB Open Race στη Χαλκίδα αγκαλιάστηκε από την ποδηλατική κοινότητα της χώρας, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, γνωρίζοντας έτσι μεγάλη επιτυχία.

Παρακάτω ακολουθούν οι πρώτες τριάδες από τη Γενική Κατάταξη της Μεγάλης και της Μικρής Διαδρομής του αγώνα.

Μεγάλη Διαδρομή
1ος  Πετρίδης Θεόδωρος
2ος  Κούπριζας Βασίλης
3ος  Καραγιάννης Ηλίας

Μικρή Διαδρομή
1ος  Πρεβόλης Εμμανουήλ
2ος  Μπαρσάκης Πλάτωνας
3ος  Βιβέλης Δημήτρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.