B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Ορεινής ποδηλασίας στις Σέρρες

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πόλη των Σερρών θα φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου 2019 το πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος ορεινής ποδηλασίας.

Περισσότεροι από 170 ποδηλάτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση την οποία στηρίζουν ο Δήμος Σερρών και οι ποδηλατικοί σύλλογοι της πόλης, o Α.Π.Σ. Μαχητής Σερρών και ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

«Για δεύτερη χρονιά διοργανώνουμε τον αγώνα στις Σέρρες. Πέρυσι είχε γίνει ταυτόχρονα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και είχε σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία» είπε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος  της Ένωσης Ποδηλατικών σωματείων Μακεδονίας Θράκης Παύλος Παπαδόπουλος που τόνισε ότι όσοι συμμετείχαν στον περσινό αγώνα είχαν ενθουσιαστεί από την περιοχή της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων που είχε πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι η ομοσπονδία ευελπιστεί ο αγώνας βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών να γίνεται μόνιμα στις Σέρρες ενώ υπάρχει σκέψη και το πανελλήνιο πρωτάθλημα να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο εδώ.Το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Ορεινής ποδηλασίας στις Σέρρες

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για τους αγώνες ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης μίλησε για τις πολλές αθλητικές διοργανώσεις που έχουν αναλάβει οι Σέρρες (Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης,  Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ των εφήβων) και υπογράμμισε: «Το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής δεν σταματά στη δημιουργία νέων αθλητικών θεσμών αλλά υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της δημαρχιακής μας θητείας πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σερρών εργασίες πάνω από 2.000.000 ευρώ, όπως παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο Κολυμβητήριο και Κλειστό Γυμναστήριο, αναβάθμιση υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ και τένις, σύνδεση με φυσικό αέριο του κλειστού γυμναστηρίου και κολυμβητηρίου, εγκαταστάσεις πυροπροστασίας στο κολυμβητήριο – κλειστό γυμναστήριο και στο δημοτικό στάδιο, εγκατάσταση ταρτάν στο δημοτικό στάδιο, εργασίες στατικής επάρκειας στο νότιο πέταλο του δημοτικού γηπέδου».

Το πρόγραμμα αγώνων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 16-3-2019
ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων
στην Τεχνητή Λίμνη (κολυμβητήριο Σερρών – έναντι Θερινού Κινηματογράφου).
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Cross country 2,1 km, starting loop 1,5 km.
Τεχνικό Συνέδριο: 13:00 (στην εκκίνηση)
Ώρα εκκίνησης:
14:00 Παμπαίδες, Κορασίδες, Παγκ. (Διάρκεια αγώνα 0:30-0:45)
15:00 Μίνι Μεγάλα, (διάρκεια αγώνα 0:20-0:40)
15:45 Μίνι Μικρά, (διάρκεια αγώνα 0:15-0:30)
16:30 Team Relay
17:30 Απονομές

ΚΥΡΙΑΚΗ 17-3-2019
ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων
στην Τεχνητή Λίμνη (κολυμβητήριο Σερρών – έναντι Θερινού Κινηματογράφου).
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Cross country 4,2 km, starting loop 1,5 km.
Τεχνικό Συνέδριο: 09:30 (στην εκκίνηση)
Ώρα εκκίνησης:
10:00 Άνδρες (διάρκεια 1:30΄-1:45΄) – Έφηβοι (διάρκεια 1:00΄-1:15΄)
12:00 Παίδες – Γυναίκες – Νεανίδες, (διάρκεια 0:45΄-1:15΄)
13:30 Μasters, (διάρκεια 1:15΄-1:30΄)
15:00 Απονομές

πηγή :ert.gr

Το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Ορεινής ποδηλασίας στις Σέρρες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.