B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΛΥΤΡΑ ΣΤΟ Brevet 200 ”Tre Colli – Γρηγόρης Φύτρος”

Την Κυριακή 3 Μαρτίου διεξήχθη το Brevet 200 ”Tre Colli – Γρηγόρης Φύτρος”  με αφετηρία και τερματισμό το cyclist επί της οδού Μεσογείων, και διαδρομή 200 χιλιομέτρων με ανάβαση των βουνών της Πεντέλης, της Πάρνηθας και του Υμηττού.ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΛΥΤΡΑ ΣΤΟ Brevet 200 ''Tre Colli - Γρηγόρης Φύτρος''

Ο σύλλογος φίλων αθλητισμού γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, με τον  αθλητή του Ποδηλατικού Σωματείου Γέρακα Στάθη Λύτρα να συμμετέχει με απόλυτη επιτυχία, αγνοώντας τις πολύ δύσκολες και επίπονες συνθήκες και δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Όπως περιγράφει ο  ίδιος, επρόκειτο για μία διαδρομή 200 χιλιομέτρων που περιλάμβανε και τις τρεις κορυφές των βουνών της Αττικής, με δυσκολότερο κομμάτι την κατάκτηση της κορυφής της Πεντέλης, μία σκληρή ανάβαση έξι περίπου χιλιομέτρων με συνεχή κλίση 12%.

Όπως φαίνεται και από την ονομασία του αγώνα, η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην τραγωδία που έλαβε χώρα με την πυρκαγιά στο Μάτι το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που μας έκανε όλους  να αντιληφθούμε με μια άλλη ματιά την αξία της ζωής και τις ανθρώπινες αξίες εν γένει.

 

ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΛΥΤΡΑ ΣΤΟ Brevet 200 ''Tre Colli - Γρηγόρης Φύτρος''

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.