B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο νομός Λάρισας υποδέχεται μια μεγάλη ποδηλατική διοργάνωση

Τo Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Απριλίου 2019 ο Ποδηλατικός ΑΣ «ΠΗΝΕΙΟΣ», η «Cycling Hellas» , η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Αγιάς, συνδιοργανώνουν τον 2 ήμερο αγώνα με την επωνυμία «6th Kissavos Road Tour 2019» στην πανέμορφη περιοχή του Κισσάβου. Πρόκειται για ένα καθιερωμένο μεγάλο ποδηλατικό αγώνα καθώς αποτελεί έναν αγώνα στόχο για τους αθλητές και προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού αθλητών, συνοδών και θεατών από όλη τη χώρα.

Ο νομός Λάρισας υποδέχεται μια μεγάλη ποδηλατική διοργάνωση

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του Κισσάβου και των παράλιων του Νομού Λάρισας αφετέρου, η ανάδειξη και προώθηση της ποδηλασίας.

Τον αγώνα υποστηρίζουν θερμά: ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρίτσας, όλες οι Εθελοντιοκές ομάδες διάσωσης κ πρώτων βοηθειών της Λάρισας, οι μοτοσυκλετιστές ΣΜΑ Λάρισας, οι Motoriders Λάρισας, το ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, η ΕΡΤ Περιφέρεια, τοπικά ραδιόφωνα, ΜΜΕ, χορηγοί και πολλοί εθελοντές και βοηθοί.

Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και  της UCI. Κάθε αγώνας είναι ανεξάρτητος, ο κάθε αθλητής μπορεί να αγωνιστεί σε όποιο αγώνα επιθυμεί ή και στους δύο.

Την 1η μέρα θα διεξαχθεί αγώνας ατομικής Χρονομέτρησης χρονομέτρου 6 χιλ.με εκκίνηση Στόμιο και τερματισμός Καρίτσα Κισσάβου. Την 2η μέρα θα διεξαχθεί αγώνας αντοχής 106 χιλ με προεκκίνηση (με συνοδεία) από Στόμιο προς Τέμπη και αφού ολοκληρώσει την κυκλική διαδρομή γύρω απο τον Κίσσαβο και περάσει από όλα τα παράλια του Νομού Λάρισας θα τερματίσει στην Καρίτσα.

Οι διοργανωτές έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία των 2 αγώνων για να πετύχουν μια άψογη ποδηλατική εκδήλωση, ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη. Η διοργάνωση θα υποδεχθεί πλήθος αθλητών διαφόρων κατηγοριών από όλα τα ποδηλατικά σωματεία της χώρας και θα καλύψει διαμονή κάποιων αθλητών.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι αθλητές, φορείς, σύλλογοι, υποστηρικτές, εθελοντές, βοηθοί, συνοδοί και θεατές της τοπικής κοινωνίας θα ζήσουν εξαιρετικές ποδηλατικές, αθλητικές στιγμές!

Η “Cyclinghellas.gr” – επιχ/ση οργάνωσης και παραγωγής αθλητικών event και εκδρομών- έχει αναλάβει την υποστήριξη και το συντονισμό όλης της αθλητικής εκδήλωσης.

πηγή: larissanet.gr

 

Ο νομός Λάρισας υποδέχεται μια μεγάλη ποδηλατική διοργάνωση

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.