B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Επέστρεψε στον θρόνο του παγκόσμιου Cyclocross o Mathieu van der Poel

Μετά από τρία χρόνια “ξηρασίας”, ο Ολλανδός Mathieu van der Poel στέφθηκε την Κυριακή το απόγευμα Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο UCI Cyclocross World Championships.

Επέστρεψε στον θρόνο του παγκόσμιου Cyclocross o Mathieu van der Poel

Σε μία γρήγορη και τεχνική πίστα, ο 24χρονος ποδηλάτης κατάφερε να αφήσει πίσω τον μέχρι πρότινος πρωταθλητή κόσμου, τον Βέλγο Wout van Aert, καθαρίζοντας σχετικά εύκολα την υπόθεση νίκη.

Μέσα σε ένα θορυβώδες κοινό και σε ένα τερέν με αρκετή λάσπη αλλά και πολύ ήλιο, ο Mathieu van der Poel πραγματοποίησε την τέλεια κούρσα, ώστε στο τέλος να αφήσει στη δεύτερη και τρίτη θέση τους Βέλγους Wout van Aert και Toon Aerts αντίστοιχα.

Επέστρεψε στον θρόνο του παγκόσμιου Cyclocross o Mathieu van der PoelΓια τον Ολλανδό ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη νίκη, μετά και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το Νοέμβριο.

Επέστρεψε στον θρόνο του παγκόσμιου Cyclocross o Mathieu van der PoelΣυγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε για το μεγάλο του κατόρθωμα: “Είχα ένα πολύ μεγάλο βάρος όταν τερμάτιζα. Ήταν μεγάλος σε διάρκεια αγώνας κι αυτό δυσκόλεψε όλους τους αθλητές. Για μένα ήταν μία τέλεια σεζόν και έπρεπε να συνεχίσω με αυτό τον τρόπο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί αυτό το χρυσό μετάλλιο ήρθε με πολύ κόπο”.

 

Πηγή: cycle365.gr

Επέστρεψε στον θρόνο του παγκόσμιου Cyclocross o Mathieu van der Poel

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.