B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

”Οτι Πρέπει” – OPEN Cross Race 2019

Ο Π.Δ.Σ. Οδυσσέας με την αρωγή του Δήμου Πετρούπολης διοργανώνει το «Ότι Πρέπει – Open CROSS Race 2019», παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cyclocross και αποτελείται από τα παρακάτω events:

Open Mountain Bike Σιρκουί XCΟ και Open Cyclo-Cross (CX)

''Οτι Πρέπει'' - OPEN Cross Race 2019

Τοποθεσία: Η τοποθεσία είναι το άλσος Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη. Η πρόσβαση στην εκκίνηση είναι στο κέντρο του άλσους (χάρτης) όπου και στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει και άλλους αγώνες ΜΤΒ και Cyclocross.

Κανονισμοί: Για τα αγωνίσματα του CX και του MTB XCO οι αγώνες διοργανώνονται με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και πιο συγκεκριμένα στο άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας καθώς και αυτοί της UCI (για το Cyclo-cross)

Ημερομηνία:

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

Κατηγορίες:

OPEN ΜΤΒ XCO : Μίνι μικρά, Μίνι μεγάλα, Παμπαίδων-Πανκορασίων, Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων, Ανδρών 18-29, 30-39, 40-49, 50+, Γυναικών.

OPEN Cyclocross cx : Ανδρών, Γυναικών.

Λεπτομέρειες διαδρομής: Οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν πάνω στη διαδρομή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cyclocross που θα γίνει την ίδια ημέρα, και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Η συνολική απόσταση είναι 3km, δασικά μονοπάτια και τεχνικά ανηφορικά και κατηφορικά μονοπάτια (trails) με φυσικά και τεχνητά εμπόδια. Περιοχή Τροφοδοσίας – Τεχνικής Βοήθειας: Μια (1) δίπλα στην περιοχή Εκκίνησης/Τερματισμού. Μόνο εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι – μηχανικοί ομάδων θα έχουν πρόσβαση στην ζώνη τροφοδοσίας, τεχνικής βοήθειας και θα φέρουν καρτελάκι που θα τους παραχωρηθεί από τον διοργανωτή. Οι ομάδες θα λαμβάνουν ένα πάσο ανά τρεις αγωνιζόμενους, ανά εκκίνηση. Ο κανονισμός του 80% ή της απόσυρσης αθλητών που χάνουν γύρο, θα αποφασιστεί από την Αγωνόδικο επιτροπή και θα ανακοινωθεί στους αθλητές, στο τεχνικό συνέδριο.

Συμμετοχή:  Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την:

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Όλοι οι αθλητές δηλώνονται, απευθείας και ατομικά στο mail του συλλόγου : pdsodysseas@hotmail.gr

Σωματεία – μέλη ΕΟΠ, μπορούν να αποστείλουν ομαδική δήλωση συμμετοχής, στην οποία θα αναφέρεται υποχρεωτικά το Ονοματεπώνυμο και το έτος γέννησης του κάθε ποδηλάτη (-ισσας).

Παράβολο συμμετοχής:

·         Open Cyclo-cross: Όλες οι κατηγορίες: 10,-€.

·         Open ΜΤΒ XCΟ:    Όλες οι κατηγορίες: 10,-€.

Γραφεία Αγώνα: Θα λειτουργεί σε χώρο πλησίον της εκκίνησης

Έπαθλα: Ο Νικητής (-τρια) κάθε κατηγορίας, θα λάβει κύπελλο. Οι έξι πρώτοι ποδηλάτες (-ισσες) κάθε κατηγορίας, όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω, θα καλεστούν στις απονομές και θα λάβουν μετάλλιο.

Απαραίτητη προυπόθεση για την τέλεση απονομής βραβείων για κάποια κατηγορία είναι η συμμετοχή πέντε αθλητών (ή -τριών για τις γυναικείες κατηγορίες) ανά επίσημη κατηγορία και/ή ανά Age Group. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει συγχώνευση κατηγοριών και απονομές επάθλων. Το πρόγραμμα των απονομών θα ανακοινωθεί με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

Απονομές Επάθλων: Με την λήξη των αγώνων, στην περιοχή της Εκκίνησης/Τερματισμού. Όλοι οι ποδηλάτες θα εμφανιστούν στις απονομές με την αγωνιστική τους εμφάνιση. Δεν επιτρέπεται να τοποθετούνται στα βάθρα, ποδήλατα ή άλλα αξεσουάρ (πχ. παγούρια) κατά την διάρκεια των απονομών.

Αποτελέσματα: Θα ανακοινωθούν στην γραμματεία των αγώνων με την ολοκλήρωση κάθε κατηγορίας, καθώς και όλα συγκεντρωτικά στην ιστοσελίδα www.pdsodysseas.gr

 Διευθυντής αγώνα: Ζωναράς Δημήτριος, Πληροφορίες: 6970402917

 

''Οτι Πρέπει'' - OPEN Cross Race 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.