B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ένας αγώνας – παιχνίδι με ποδήλατα ισορροπίας, για παιδιά 2 έως 5 ετών

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει το μοναδικό XmasWalkerRace, έναν «αγώνα» με ποδήλατα ισορροπίας για παιδιά 2 έως 5 ετών.

Ένας αγώνας – παιχνίδι με ποδήλατα ισορροπίας, για παιδιά 2 έως 5 ετών

Χαρούμενα πρόσωπα, πολύ κέφι και πολλά ποδήλατα αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας του WalkerRace, που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια στο ΚΠΙΣΝ.

Πρόκειται για μια από τις διοργανώσεις που έχουν ως στόχο να φέρουν τα παιδιά κοντά στο ποδήλατο αλλά και να τους μυήσουν στη χαρά του ποδηλάτου, μέσα από ένα μοναδικό παιχνίδι, χωρίς την πίεση του ανταγωνισμού αλλά μόνο με τη χαρά της συμμετοχής. Στο Xmas Walker Race όλοι είναι νικητές καθώς έχουν δυο ώρες για να χαρούν το ποδήλατο κάτω από ασφαλείς συνθήκες.

Τα παιδιά συμμετέχουν ανά ηλικιακή κατηγορία και στόχος είναι να διασχίσουν την σχεδιασμένη διαδρομή και να φτάσουν όλα στον τερματισμό. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες κληρώνεται ένα αλουμινένιο ποδήλατο Ideal 18″, που θα είναι το πρώτο τους «κανονικό» ποδήλατο!

Το Xmas Walker Race διοργανώνεται δίπλα στο κέντρο επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 ως τις 13:00.

Οι γονείς πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην αντίστοιχη σελίδα του event: https://www.snfcc.org/visitors-center/events/2018/12/xmas-walker-race-2812/?lang=el

Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για όλα τα παιδιά, που πρέπει να έρθουν μαζί με το δικό τους ποδήλατο ισορροπίας χωρίς πετάλια. Παιδιά με ποδήλατα με πετάλια ή βοηθητικές δεν μπορούν να συμμετάσχουν, αλλά μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι!

 

Πηγή: mbike.gr

 

Ένας αγώνας – παιχνίδι με ποδήλατα ισορροπίας, για παιδιά 2 έως 5 ετών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.