B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

H νέα εμφάνιση της Team SKY για το 2019

Η Team Sky αποκάλυψε τη νέα εμφάνιση με την οποία θα αγωνιστούν οι αθλητές της το 2019, διά χειρός Castelli.
H νέα εμφάνιση της Team SKY για το 2019

Επιστροφή στο μαύρο χρώμα για την Team SKY η οποία το 2019 θα συμπληρώσει δέκα χρόνια αγωνιστικής δράσης στο κορυφαίο επίπεδο του World Tour.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ιταλική εταιρεία Castelli είναι υπεύθυνη για την παραγωγή των εμφανίσεων της κορυφαίας βρετανικής ομάδας, με τον χαρακτηριστικό σκορπιό να αποτυπώνεται ψηλά στη δεξιά περιοχή του στήθους. Στο σημείο εκείνο όπου η εμφάνιση παίρνει μία μαύρο-μπλε απόχρωση ώστε, με το μπλε χρώμα, να τονίσει την ευαισθητοποίηση της ομάδας γύρω από την εκστρατεία Sky Ocean Rescue – το λογότυπο της οποίας αναγράφεται στον γιακά της φανέλας.

Η φανέλα διατηρεί την εικονική γραμμή στο πίσω μέρος, ένα καθοριστικό χαρακτηριστικό που υπήρχε πάντα από την αρχή της ομάδας, ενώ τo αναγραφόμενο όνομα του αναβάτη έχει μετακινηθεί στο πλαϊνό μέρος της φανέλας, αντανακλώντας τα προηγούμενα σχέδια της Team SKY.

Φυσικά το λογότυπο της SKY, βασικού χορηγού της ομάδας, κυριαρχεί στη φανέλα και στο σορτς, ενώ το λογότυπο της Pinarello (επίσημος χορηγός πλαισίων της ομάδας) αναγράφεται σε δεύτερο πλάνο, ψηλά στην αριστερή περιοχή του στήθους.

Ο Διευθυντής της ομάδας, Sir Dave Brailsford, ενθουσιασμένος με τη νέα εμφάνιση, δήλωσε σχετικά: «Απολαύσαμε άλλο ένα φανταστικό έτος συνεργασίας με την Castelli και είμαστε ευχαριστημένοι με τη νέα μας εμφάνιση για το 2019. Η Castelli μοιράζεται τη στάση και τις προοπτικές μας στην προσέγγιση της έρευνας και της ανάπτυξης και, από την αρχή της συνεργασίας, μας εντυπωσιάζει συνεχώς με το πρωτοποριακό της έργο. Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας τις τελευταίες δύο χρονιές και πλέον αποτελεί ‘’κομμάτι’’ της ομάδας».

Ενθουσιασμένοι είναι και οι αναβάτες της Team SKY, με τον φετινό νικητή του Tour de France, τον Ουαλό Geraint Thomas, να δηλώνει φαν: «Η νέα εμφάνιση είναι ιδιαίτερη γιατί γιορτάζει το δέκατο έτος της ομάδας στο peloton. Μπορώ να δω πολλά από τα παλιά μας σχέδια ενσωματωμένα στη νέα εμφάνιση του 2019. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τα νέα χρώματα!»

Πηγή: mbike.gr

 

H νέα εμφάνιση της Team SKY για το 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.