B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

LOOK Cycle και Team Delko-Marseille Provence ξανά μαζί!

Η LOOK Cycle είναι ο νέος χορηγός πλαισίων και εξοπλισμού της Team Delko-Marseille Provence για την αγωνιστική σεζόν του 2019.
LOOK Cycle και Team Delko-Marseille Provence ξανά μαζί!

Δύο παλιοί γνώριμοι, η γαλλική εταιρεία LOOK Cycle – με έδρα το Nevers και η γαλλική ομάδα Team Delko-Marseille Provence – με έδρα την πόλη της Μασσαλίας αποφάσισαν να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους με κοινό προσανατολισμό το δρόμο των επιτυχιών.

Η «σχέση» τους ξεκινάει πίσω στο 2003, όταν η τότε ομάδα La Pomme Marseille Cycling Club βίωσε μία χρυσή εποχή μέχρι το 2010, σημειώνοντας περισσότερες από 300 νίκες στην πρώτη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος.

Φυσικά, αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν πιθανή χωρίς την πολύτιμη συμβολή της LOOK Cycle η οποία υποστήριξε τους αθλητές της ομάδας της Μασσαλίας, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις απαιτήσεις τους, με υψηλής ποιότητας και υψηλής απόδοσης εξοπλισμό.

Για το 2019, η Team Delko-Marseille Provence θα δεχθεί ξανά, με περηφάνια, την υποστήριξη της LOOK Cycle η οποία θα παρέχει στους αναβάτες της ομάδας τα πιο εξελιγμένα της πλαίσια όπως το αεροδυναμικό LOOK 796 Blade RS, το ανηφορίστικο 785 Huez RS και το χρονομετρικό 796 Monoblade, μαζί με πετάλια, συμπεριλαμβανομένων των EXAKT για τη μέτρηση της δύναμης και του έργου που παράγουν οι αναβάτες.
Στους τροχούς, η Team Delko-Marseille Provence θα έχει για 12η συνεχόμενη χρονιά τη χορηγία της γαλλικής εταιρείας CORIMA.

Ο Κος Frédéric Rostaing, Γενικός Διευθυντής της ομάδας Team Delko-Marseille Provence, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή τη νέα συνεργασία με την LOOK Cycle. Είναι ένα διεθνώς αναγνωρίσιμο brand που αντιπροσωπεύει επάξια το γαλλικό «savoir-faire». Μας συνδέει μία αξιοσημείωτη συνεργασία στο παρελθόν, γεγονός που σημαίνει πως γνωριζόμαστε πολύ καλά. Τώρα, με κοινές αξίες στην καινοτομία, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και τη συνεχή αναζήτηση για το καλύτερο, είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι να κάνουμε αυτή τη συνεργασία την πιο λαμπρή περίοδο της κοινής ιστορίας μας!»

Από τη μεριά του, ο Κος Federico Musi, CEO της LOOK CYCLE Holding, δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος για τη συνεργασία: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που θα συνεργαστούμε με την ομάδα Team Delko-Marseille Provence. Αυτή η φιλόδοξη γαλλική ομάδα μόλις προσχώρησε στo εκτεταμένo πρόγραμμα χορηγίας της LOOK Cycle το οποίο περιλαμβάνει πέντε Παγκόσμιους Πρωταθλητές, δύο Εθνικούς Πρωταθλητές (σε Γαλλία και Κίνα), μία ομάδα single speed, πολλά κορυφαία ονόματα του Mtb και σχεδόν το μισό πελοτόν το οποίο αγωνίζεται στο Tour De France με clipless πετάλια της LOOK Cycle. Είμαστε ενθουσιασμένοι που και οι αναβάτες της Team Delco-Marseille Provence θα αγωνιστούν με πλαίσια και πετάλια της LOOK Cycle τόσο στην Γαλλία όσο και στο εξωτερικό, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και τις ίδιες αξίες».

Πηγή: mbike.gr

 

LOOK Cycle και Team Delko-Marseille Provence ξανά μαζί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.