B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

31 Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφών για το Bike Odyssey 2019!

Μπαίνοντας στο Δεκέμβρη μπαίνουμε παράλληλα και στο τελευταίο μήνα εγγραφών για το Bike Odyssey 2019.

31 Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφών για το Bike Odyssey 2019!

Φτάσαμε αισίως στο Δεκέμβρη, με το Bike Odyssey 2018 να βρίσκεται πέντε μήνες πίσω και να μοιάζει σα να έγινε μόλις χθές. Έκτοτε πολλά έχουν μεσολαβήσει για τη διοργάνωση του Bike Odyssey 2019: o αγώνας εντάχθηκε στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, οι εγγραφές άνοιξαν νωρίτερα από ποτέ, η Ελληνική Εθνική Ομάδα με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Περικλή Ηλία δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο Bike Odyssey 2019… με το ρυθμό εμφάνισης νέων εξελίξεων να μη δείχνει να μειώνεται στο ελάχιστο.

Μπαίνοντας λοιπόν στο Δεκέμβρη μπαίνουμε παράλληλα και στο τελευταίο μήνα εγγραφών για το Bike Odyssey 2019. Η τελευταία μέρα του έτους είναι παράλληλα και η τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής για το δυσκολότερο ποδηλατικό event της χώρας και ένα από τα δυσκολότερα ανά την υφήλιο. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται για τον αγώνα πρέπει να βιαστούν για να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς η λήξη της προθεσμίας εγγραφών στον αγώνα είναι πλέον θέμα ημερών.

 

31 Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφών για το Bike Odyssey 2019!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.