B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Η BMW τεχνικός συνεργάτης της Deceuninck – Quick-Step

Από τον Ιανουάριο του 2019, η κορυφαία World Tour ομάδα Deceuninck – Quick-Step θα έχει Επίσημο Συνεργάτη Αυτοκινήτων τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία BMW. Η BMW τεχνικός συνεργάτης της Deceuninck – Quick-Step

Η επίσημη ανακοίνωση της πολυετούς συμφωνίας έγινε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στα κεντρικά της BMW Belux, στην πόλη Bornem του Βελγίου, εκεί όπου παρευρέθηκε ο CEO της Deceuninck – Quick-Step, Κος Patrick Lefevere, για να παραλάβει τα κλειδιά των δυο πρώτων από τα δεκαπέντε συνολικά αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιήσει η βελγική ομάδα τη σεζόν του 2019.

Ο στόλος των αυτοκινήτων αποτελείται από εννέα μοντέλα BMW X1s Drive 18i και έξι μοντέλα BMW 520i Touring, σαν μέρος της πολυετούς συμφωνίας που θα υποστηρίξουν οι βελγικές αντιπροσωπείες της BMW, Le Couter και Lemmens-Le Couter.

Αυτή η συνεργασία θα δώσει το προνόμιο στην ομάδα της Deceuninck – Quick-Step Team να χρησιμοποιήσει (από τους πρώτους) το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό μοντέλο BMW X7, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία τον Μάρτη του 2019.

Τα premium οχήματα της BMW θα χρησιμοποιηθούν από την Νο1 ομάδα της UCI – που κέρδισε 73 αγώνες UCI το 2018 – πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τους αγώνες, ώστε να αξιολογηθεί η άνεση και η αξιοπιστία με την οποία είναι συνώνυμα. Το κορυφαίο μοντέλο BMW X7 θα χρησιμοποιηθεί, μεταξύ άλλων, για τις αποκλειστικές VIP υπηρεσίες που προσφέρει η ομάδα σε ξεχωριστούς προσκεκλημένους.

Σχετικά με τη νέα συνεργασία, ο Patrick Lefevere δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που η BMW θα συνεργαστεί μαζί μας ως νέος Επίσημος Συνεργάτης Αυτοκινήτων. Πάντα αναζητούμε καινοτόμους τρόπους υποστήριξης της ομάδας μας. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι το να έχουμε Επίσημο Συνεργάτη Αυτοκινήτων μία εταιρεία όπως η BMW, που είναι τόσο παθιασμένη με την καινοτομία όπως εμείς, μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη ακόμα περισσότερων επιτυχιών».

Σε παρόμοιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της BMW Group Belux, Eddy Haesendonck: «Η BMW Belux είναι στην ευχάριστη θέση να ενώσει τις δυνάμεις της με μια ομάδα τόσο επιτυχημένη όσο η Deceuninck – Quick-Step. Πιστεύουμε ότι η BMW κατασκευάζει αυτοκίνητα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και προσφέρει πολυτελή και δυναμική οδηγική εμπειρία που δεν μπορεί να συγκριθεί. Αυτές οι αξίες αντικατοπτρίζουν τη δυναμική νοοτροπία της Deceuninck – Quick-Step και την επιθυμία να είναι η καλύτερη ποδηλατική ομάδα στον κόσμο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η συνεργασία μας κάνει πολύ περήφανους».

Για τους Stijn Le Couter και Werner Lemmens, των αντιπροσωπειών Le Couter και Lemmens – Le Couter BMW αντίστοιχα, υπήρξε ένα γρήγορο και προφανές ταίριασμα: «Οι αξίες της ομάδας και των αντιπροσωπειών μας ταιριάζουν απόλυτα: αγωνιστικότητα, ομαδικό πνεύμα και συνεχής αναζήτηση βελτίωσης για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση. Τόσο οι αναβάτες της ομάδας όσο και το προσωπικό μας, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για να έχουν ηγετικό ρόλο και να αποτελούν σημείο αναφορας».

Πηγή: mbike.gr

 

Η BMW τεχνικός συνεργάτης της Deceuninck – Quick-Step

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.