B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Το ρόστερ της Team Sunweb για το 2019

Η Team Sunweb ανακοίνωσε επίσημα τις τελικές συνθέσεις και των τριών ομάδων της – αντρική, γυναικεία και development team – για το 2019. Το ρόστερ της Team Sunweb για το 2019

Νέα πρόσωπα, νέα ποδήλατα, νέοι στόχοι για την Tean Sunweb η οποία ατενίζει το 2019 με αισιοδοξία. Η ομάδα των αντρών έχει χτιστεί για μία ακόμα χρονιά γύρω από τον ταλαντούχο Tom Dumoulin ο οποίος απέδειξε φέτος πως ανήκει στο γκρουπ των κορυφαίων αναβατών Grand Tour τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του βάθρου στον Γύρο της Ιταλίας και στον Γύρο της Γαλλίας.

Για το 2019, ο 28χρονος Ολλανδός Tom Dumoulin θα έχει στο πλευρό του την υποστήριξη του πολύπειρου αναβάτη Nicolas Roche, ο οποίος αποτελεί τη σημαντικότερη ενίσχυση του ρόστερ της Team Sunweb, μαζί με τον 23χρονο Αυστραλό Robert Power και τους Chad Haga, Roy Curvers, Sam Oomen και Leonard Kemna.

Έκπληξη αποτελεί η αποχώρηση των αναβατών Laurens ten Dam και Simon Geschke από την ομάδα της Sunweb, οι οποίοι θα αγωνίζονται πλέον με τα χρώματα της CCC.

Η γυναικεία ομάδα της Team Sunweb δεν θα έχει στη σύνθεσή της την κορυφαία Ολλανδέζα αθλήτρια Ellen Van Dijk – η οποία πήρε μεταγραφή για την ομάδα της TREK-Segafredo – και υπολογίζει στις ικανότητες των αθλητριών Coryn Rivera, Lucinda Brand και Leah Kirchmann μαζί με την προσθήκη των αθλητριών Pfeiffer Georgi, Janneke Ensing και Susanne Andersen.

Το ρόστερ της Team Sunweb για το 2019

Η σύνθεση της ομάδας των Ανδρών για το 2019 αποτελείται από τους εξής 25 αναβάτες:
Asbjørn Kragh Andersen, Søren Kragh Andersen, Nikias Arndt, Jan Bakelants, Cees Bol, Roy Curvers, Tom Dumoulin, Johannes Fröhlinger, Chad Haga, Chris Hamilton, Jai Hindley, Marc Hirschi, Lennard Kämna, Max Kanter, Wilco Kelderman, Michael Matthews, Joris Nieuwenhuis, Sam Oomen, Casper Pedersen, Robert Power, Nicolas Roche, Michael Storer, Martijn Tusveld, Louis Vervaeke και Max Walscheid.

Το ρόστερ της Team Sunweb για το 2019

Η σύνθεση της ομάδας των Γυναικών για το 2019 αποτελείται από τις εξής 11 αθλήτριες:
Susanne Andersen, Lucinda Brand, Janneke Ensing, Pfeiffer Georgi, Leah Kirchmann, Juliette Labous, Liane Lippert, Floortje Mackaij, Pernille Mathiesen, Coryn Rivera και Julia Soek.

Το ρόστερ της Team Sunweb για το 2019

Η σύνθεση της Development Team για το 2019 αποτελείται από τους εξής 14 νεαρούς αθλητές:
Nils Eekhoff, Felix Gall, Leon Heinschke, Ben Katerberg, Edo Maas, Niklas Märkl, Marius Mayrhofer, Jarno Mobach, Tim Naberman, Martin Salmon, Nils Sinschek, Florian Stork, Xandres Vervloesem και Ludvig Anton Wacker.

 

Πηγή: mbike.gr

 

Το ρόστερ της Team Sunweb για το 2019

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.