B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ποδηλάτες απ’ όλο τον κόσμο στη Ρόδο

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των διεθνών αγώνων στο νησί μας τον Μάρτιο του 2019 από τον Ροδήλιο και την Sport Tour Hellas, οπότε και θα φιλοξενηθούν από 20 έως 22 επαγγελματικές ομάδες.

Ποδηλάτες απ’ όλο τον κόσμο στη Ρόδο

Οι τεράστιες προσπάθειες του Ροδήλιου σε συνεργασία με την Sport Tour Hellas και την υποστήριξη φορέων για τη διοργάνωση διεθνών αγώνων ποδηλασίας στη Ρόδο τα τελευταία δύο χρόνια αποδίδουν όπως πρέπει και το νησί πια είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επαγγελματικών ομάδων.

Λαμβάνοντας υπόψη τον τεράστιο ανταγωνισμό από τις γειτονικές μας χώρες, όπως η Τουρκία και η Ιταλία, τα πράγματα πάνε πολύ καλά αφού τον Μάρτιο του 2019 θα φιλοξενηθούν στη Ρόδο από 20 έως 22 ομάδες των εφτά αθλητών η καθεμία.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί και οι ημερομηνίες των αγώνων που είναι η 5η Μαρτίου για τον γύρο της Ρόδου, απόστασης 195χλμ. και τα τρία ΕΤΑΠ στις 8, 9 και 10 του συγκεκριμένου μήνα, απόστασης από 150 έως 170χλμ. το καθένα.

Το ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει υπέρ αυτών των διοργανώσεων είναι πλέον φανερό από το ενδιαφέρον των ομάδων και τις προτάσεις προς τους διοργανωτές, όχι μόνο για συμμετοχή αλλά και για προετοιμασία, κάτι που σημαίνει πως κάποιες αποστολές θα μείνουν στο νησί μας ακόμα και 20 μέρες.

Ήδη έχουν κλείσει συμμετοχή και τρεις ομάδες εκτός Ευρώπης και συγκεκριμένα από Νότιο Αφρική, ΗΠΑ και Καναδά. Εκτός από τις παραπάνω, στη Ρόδο θα βρεθούν ακόμη ποδηλάτες από Γερμανία, Ολλανδία και Αγγλία, χωρίς να έχουν ακόμα κλείσει οι οριστικές συμμετοχές.

Τέλος, να σημειωθεί πως τον περασμένο Μάρτιο οι φορείς όπως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τη σημασία των συγκεκριμένων διοργανώσεων για τον αθλητισμό και τον τουρισμό της Ρόδου.

 

Πηγή: rodiaki.gr

 

Ποδηλάτες απ’ όλο τον κόσμο στη Ρόδο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.