B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Με πλήθος πρωτιών και λοιπών διακρίσεων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στον αγώνα MTB Γέρακας VOL.2 την Κυριακή που μας πέρασε στο Γέρακα.  Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ έπαιζε στην έδρα του, σε μία πίστα που οι αθλητές του γνώριζαν καλά, και ως εκ τούτου σάρωσε τις διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες του αγώνα.

ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικά οι διακρίσεις του Συλλόγου στις πρώτες έξι θέσεις ανά κατηγορία.

Στην κατηγορία KIDS 3-5 ετών, Ο Μακρυγιάννης Φίλιππος κατέλαβε την πρώτη θέση.

Στην κατηγορία JUNIOR 6-7 ετών, ο Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος κατέκτησε την 5η θέση.

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ 8-10 ετών η Ιριμία Ηλέκτρα Ευφροσύνη κατέλαβε την 1η θέση, την ώρα που ο Αργυριάδης Παναγιώτης κατακτούσε την 5η θέση στην ίδια κατηγορία των αγοριών. Στον ίδιο αγώνα στην κατηγορία OPEN ο Αλκιβιάδης Λημναίος κατέκτησε την 3η θέση.

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ 11-12 ετών είχαμε επίσης πλήθος διακρίσεων, με το Σταμάτη Εγγλέζο να κατακτά την 1η θέση και τον Ανδρέα Σταματόπουλο να καταλαμβάνει τη 2η θέση θέση. Στην ίδια κατηγορία στον αγώνα των κοριτσιών η Γαλάνη Εμμέλεια κατέλαβε και αυτή την 1η θέση.

Στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ 15-16 ετών ο Θεόδωρος Πάτσης κατέλαβε την 1η θέση.

Στην κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ 50+ είχαμε διπλή διάκριση με το Διονύση Κολοβό να κατακτά τη 2η θέση και το Στάθη Λύτρα την 3η θέση.

Τέλος στην κατηγορία των ΓΥΝΑΙΚΩΝ η Στέλλα Τσομπανόγλου κατέκτησε την 3η θέση.

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω στοιχεία, ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. δε διέπρεψε απλά αλλά σάρωσε ό,τι βρήκε στο διάβα του, με πλήθος πρωτιών και άλλων διακρίσεων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Πέραν από τους παραπάνω, υπήρξαν και άλλοι αθλητές του Συλλόγου οι οποίοι έλαβαν μέρος στον αγώνα. Οι αθλητές αυτοί πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις, δείχνοντας την αγάπη τους για την ποδηλασία αλλά και τη δουλειά και συνέπεια που έχουν απέναντι στο άθλημα που αγαπούν.

Μετά και την εμφάνιση της Κυριακής έγινε παραπάνω από εμφανές το επίπεδο και η ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στις τάξεις του Συλλόγου, ο οποίος σταθερά σε κάθε διοργάνωση που κατεβαίνει έχει πλέον διακρίσεις και μας προδιαθέτει για ακόμα σπουδαιότερες εμφανίσεις και διακρίσεις στο μέλλον.

Παρακάτω δίνεται λίστα με όλους τους αθλητές  που έλαβαν μέρος στον αγώνα

 

ΓΚΟΜΟΖΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΙΡΙΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΑ – ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΦΕΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΗΜΝΑΙΟΣ ΕΡΜΟΛΑΟΣ
ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΓΑΛΑΝΗ ΕΜΜΕΛΕΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΚΕΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΙΡΙΜΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ – ΠΑΡΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΚΕΚΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΛΗΜΝΑΙΟΣ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
ΛΥΤΡΑΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΚΟΛΟΒΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

 

ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.