B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

Στα μέσα Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας στο Γέρακα για μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού Πρόκειται για έναν αγώνα που λαμβάνει χώρα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και τείνει να γίνει θεσμός στην περιοχή του Γέρακα.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

Η ποδηλατική αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό σημείο, εύκολα προσβάσιμο, της πόλης της Ανατολικής Αττικής. Οι αγώνες της διοργάνωσης θα διεξαχθούν σε ειδική ποδηλατική πίστα διαμορφωμένη έτσι ώστε να μπορούν όλοι οι θεατές να παρακολουθούν τον αγώνα αμφιθεατρικά.

Ο αγώνας αυτός δίνει την ευκαιρία σε παιδιά μικρής ηλικίας να αγωνιστούν και να αποκομίσουν τη εμπειρία του να παίρνει κανείς μέρος σε ένα τέτοιο αγώνα και να συναγωνίζεσαι άλλους αθλητές. Την ίδια στιγμή όσοι σπεύσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά δυνατούς αθλητές της ποδηλασίας από διάφορους συλλόγους της χώρας.

 

ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.