B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Το BikeBoard αφιέρωμα στο Bike Odyssey.

Είναι γνωστό πλέον στη διεθνή ποδηλατική κοινότητα ότι το Bike Odyssey αποτελεί μία από τις πιο μοναδικές και ιδιαίτερες ποδηλατικές εμπειρίες ανά τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα αυτού είναι πολλά τα περιοδικά ανά τον κόσμο που ασχολούνται με τη διοργάνωση και αφιερώνουν σημαντικό κομμάτι τους στην παρουσίαση του αγώνα.

Το BikeBoard αφιέρωμα στο Bike Odyssey.

Ένα από αυτά τα περιοδικά είναι και το πολωνικό BikeBoard. Το BikeBoard είναι ένα από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα περιοδικά ποδηλασίας στην Πολωνία. Το πολωνικό περιοδικό μπήκε στη διαδικασία και προχώρησε σε ένα εκτενές αφιέρωμα τεσσάρων σελίδων στη διοργάνωση του Bike Odyssey. Το αφιέρωμα αυτό μεταφέρει μία ενδεικτική εικόνα για τη διοργάνωση αυτή μέσα από τις πανέμορφες φωτογραφίες από τη διαδρομή του αγώνα στα απαράμιλλης ομορφιάς τοπία της Πίνδου καθώς και μέσα από την προσεγμένη ανάλυση των συντακτών του αφιερώματος. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα να πάρουν μία γεύση από τον αγώνα τόσο αυτοί που έχουν ακούσει αλλά δεν ξέρουν λεπτομέρειες για τον αγώνα όσο και εκείνοι που για κάποιο λόγο δεν είχαν ενημερωθεί για την εκδήλωση.

Δε θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στην αποστολή ομάδας του περιοδικού στον αγώνα, και συγκεκριμένα στους Mossoczy Zbigniew και Maciejowski Przemyslaw, οι οποίοι όχι μόνο έλαβαν μέρος στον αγώνα αλλά κατέκτησαν και τη 2η θέση στη Γενική Κατάταξη. Όπως γίνεται αντιληπτό δε θα υπήρχαν καταλληλότερα άτομα για μία ακριβή μεταφορά της εμπειρίας της διοργάνωσης.

Η παρουσία ενός ακόμα αφιερώματος στο εξωτερικό είναι ακόμα μία ένδειξη για το θετικό αντίκτυπο και την επιτυχία του Bike Odyssey στο εξωτερικό, το οποίο όσο περνάει ο καιρός δείχνει να κερδίζει μία ξεχωριστή θέση στη συνείδηση της διεθνούς ποδηλατικής και αθλητικής κοινότητας.

 

Το BikeBoard αφιέρωμα στο Bike Odyssey. Το BikeBoard αφιέρωμα στο Bike Odyssey. Το BikeBoard αφιέρωμα στο Bike Odyssey.

 

Το BikeBoard αφιέρωμα στο Bike Odyssey.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.