B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

4 πράγματα που πρέπει να αλλάζεις κάθε χρόνο πάνω στο ποδήλατό σου

Όλα τα πράγματα δεν είναι φτιαγμένα για να αντέχουν μία ζωή.

4 πράγματα που πρέπει να αλλάζεις κάθε χρόνο πάνω στο ποδήλατό σου

Αλλά και να είναι μερικές φορές θέλουμε την ανανέωσή μας.

Δεν είμαστε σαν τις γυναίκες με τα παπούτσια και τις τσάντες αλλά με τα ποδηλατικά μας πολύ εύκολα γινόμαστε..

Έτσι λοιπόν υπάρχουν κατά τη γνώμη μας μερικά πράγματα που πρέπει να αντικαθιστούμε πάνω στο ποδήλατο τουλάχιστον μία φορά το χρόνο και η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή.

Πολλές φορές μπορεί να μη χρειάζεται αλλά η αίσθηση του καινούργιου και της αλλαγής είναι ένα κίνητρο παραπάνω για να βγεις για προπόνηση.

Σχαράκια

Είναι αναλώσιμα και φθείρονται με τον καιρό. Ιδιαίτερα αν δεν σταματήσατε το ποδήλατο το χειμώνα, τα σχαράκια θέλουν αλλαγή. Κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν καλύτερα και περπατάτε και πολύ πιο άνετα.

Ταινία τιμονιού

Άπειρα χρώματα το εξής ένα (μαύρο) που έλεγε και ο Ford. Οι κανόνες των Velominati λένε για το ταίριασμα των ανταλλακτικών. Οι επιλογές που έχετε είναι:

Η σέλα να ταιριάζει με την ταινία, τα λάστιχα και το μαύρο
Η ταινία να ταιριάζει με το χρώμα του πλαισίου στον οριζόντιο και η σέλα στον κάθετο
Η σέλα και η ταινία να ταιριάζει με τα γράμματα του πλαισίου
Εναλλακτικά όλα να είναι μαύρα
Όπως και να έχει μία καινούργια ταινία στην κούρσα ή χερούλια στο MTB αλλάζει άρδην την εμφάνιση του ποδηλάτου. Πέραν του αισθητικού και ιδιαίτερα όσοι δεν τα πάτε καλά με τα γάντια, πόσο ιδρώτα να αντέξουν τα foam grips και η δόλια η ταινία;

Παγούρια

Όσο και αν τα προσέχεις και τα πλένεις, κάποια στιγμή θα μυρίσουν. Ιδιαίτερα η ζέστη του καλοκαιριού ταλαιπωρεί το πλαστικό πάρα πολύ. Για λόγους υγιεινής και μόνο χρειάζονται αντικατάσταση. Πότε ακριβώς ξέρεις ότι πρέπει να αλλάξεις τα παγούρια; Το τεστ είναι ένα και μοναδικό. Δώστο σε γυναίκα να πιεί. Θα καταλάβεις αν πρέπει να το πετάξεις από την έκφρασή της.

Τσαντάκι

Όχι το τσαντάκι αλλά το περιεχόμενο. Ξεθάβουμε όλα τα ψιλά που έχουν ξεχαστεί, ελέγχουμε σαμπρέλα, αμπούλες CO2 και λεβιεδάκια. Βάζουμε και ένα εικοσάρικο και είμαστε έτοιμοι.

 

Πηγή: cycle365.gr

 

 

 

 

 

4 πράγματα που πρέπει να αλλάζεις κάθε χρόνο πάνω στο ποδήλατό σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.