B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Νέο ρεκόρ για την Quick-Step Floors με τη νίκη του Fabio Jakobsen

Εντυπωσιακή νίκη του Fabio Jakobsen στο Tour of Guangxi!

Νέο ρεκόρ για την Quick-Step Floors με τη νίκη του Fabio Jakobsen

Ο Fabio Jakobsen κέρδισε στο σπριντ το 3ο ετάπ του Tour of Guangxi και έφτασε τις έξι νίκες στην πρώτη του χρονιά σαν neo pro με τη φανέλα της Quick-Step Floors.

Με αυτή τη νίκη ο Jakobsen πέρασε στην πρώτη θέση της γενικής του κινεζικού πολυήμερου αγώνα – που από πέρυσι έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της UCI σαν αγώνας World Tour – και ταυτόχρονα βοήθησε τη βελγική ομάδα να φτάσει τις 72 νίκες για φέτος και να καταγράψει νέο ρεκόρ.

«Έχουμε κερδίσει όλο το χρόνο με πολλούς διαφορετικούς αναβάτες», δήλωσε ο Jakobsen στο Nanning μετά το τέλος του 3ου ετάπ. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη σεζόν του 2018. Χαίρομαι που είμαι ο αναβάτης που σπάει το ρεκόρ αλλά το καταφέραμε σαν ομάδα».

Εκπληκτική χρονιά για τον 22χρονο Ολλανδό τον οποίο είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε προσωπικά το διάστημα 2015 – 2017 στο Λουτράκι, στη διάρκεια των προπονητικών camp της SEG Racing Academy. Τότε που ο Performance Coach της ομάδας και επικεφαλής του προπονητικού πλάνου των αθλητών, Βασίλης Αναστόπουλος, ήδη μας είχε επισημάνει τον Fabio και τις δυνατότητές του και δεν έχανε ευκαιρία να μας μιλάει για τον επαγγελματισμό και την ποιότητά του, για το πόσο προσηλωμένος ήταν στο στόχο του και πόσο αποφασισμένος να τον κατακτήσει.

Ο Fabio Jakobsen αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς το ταλέντο χωρίς τη σωστή καθοδήγηση, την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά δεν αρκεί και πως, όταν όλα τα παραπάνω υπάρχουν σε σωστές δόσεις – μαζί με λίγη τύχη – όλοι οι δρόμοι ανοίγουν.

Στην πρώτη του χρονία σαν neo pro, ο Fabio Jakobsen έχει κερδίσει τους μονοήμερους αγώνες Scheldeprijs και Nokere Koerse, το 1ο ετάπ του BlinckBank Tour και του Tour des Fjords, το 4ο ετάπ του Okolo Slovenska και το 3ο ετάπ του Tour of Guangxi.

Πηγή: mbike.gr

 

 

 

Νέο ρεκόρ για την Quick-Step Floors με τη νίκη του Fabio Jakobsen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.