B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Στο όρος Φούτζι η ποδηλασία δρόμου του «Τόκιο 2020»

Στους πρόποδες του όρους Φούτζι θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπως ανακοίνωσαν σήμερα (10/10) οι διοργανωτές του κορυφαίου αθλητικού «ραντεβού» και η παγκόσμια ομοσπονδία ποδηλασίας (UCI).

Στο όρος Φούτζι η ποδηλασία δρόμου του «Τόκιο 2020»

Η διαδρομή που θα διανύσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες θα αρχίζει και θα καταλήγει στην πίστα “Fuji Speedway”, στην οποία διεξήχθη το 2007 το ιαπωνικό γκραν πρι της “Φόρμουλα Ένα”.

Το μήκος της διαδρομής, στην οποία είναι «ενταγμένη» και η χάραξη της πίστας, είναι περίπου 22,1 χιλιόμετρα. Διαθέτει πολλά ανηφορικά και κατηφορικά τμήματα και αναμένεται να προσφέρει θέαμα και μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ των καλύτερων αθλητών του κόσμου. Οι άνδρες θα ολοκληρώσουν δύο γύρους στην προσπάθειά τους στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ οι γυναίκες θα κάνουν ένα γύρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πίστα “Fuji Speedway” θα είναι το «σκηνικό» και για τα αγωνίσματα της ποδηλασίας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Εκεί θα διεξαχθούν ο αγώνας δρόμου, η ατομική χρονομέτρηση, καθώς και η ομαδική σκυταλοδρομία.

 

Πηγή: filathlos.gr

 

 

 

 

Στο όρος Φούτζι η ποδηλασία δρόμου του «Τόκιο 2020»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.