B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πρώτη εμφάνιση του Valverde με το rainbow jersey

Του πάει πολύ!

Πρώτη εμφάνιση του Valverde με το rainbow jersey

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Δρόμου στο ‘Ινσμπρουκ της Αυστρίας, ο Alejandro Valverde έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με την πολυπόθητη «ιριδίζουσα» φανέλα.

Την πρωτεύουσα της πατρίδας του, την Μαδρίτη επέλεξε ο 38χρονος Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Δρόμου 2018, Alejandro Valverde, για να λανσάρει τη φανέλα με τα χρώματα της ίριδας με την οποία θα αγωνίζεται για μία ολόκληρη χρονιά.

Πρώτη εμφάνιση του Valverde με το rainbow jersey

Ο Valverde παρευρέθηκε μαζί με πλήθος κόσμου στο φεστιβάλ ποδηλάτου που διοργάνωσε η Movistar προς τιμή του, με εκκίνηση τη διάσημη λεωφόρο La Castellana.
Μαζί του ήταν ο Team Manager της Movistar, Κος Eusebio Unzue και οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας της Movistar, οι Ισπανίδες Mavi Garcia και Lourdes Oyarbide.

Υπεύθυνη για τη σχεδίαση και την κατασκευή της φανέλας είναι η σκοτσέζικη εταιρεία ποδηλατικής ένδυσης και εξοπλισμού Endura. Το λευκό κλασικά κυριαρχεί στην φανέλα με τα χρώματα της ίριδας να καλύπτουν την περιοχή λίγο πιο χαμηλά από το στήθος και να εκτείνονται στα μανίκια και στον γιακά. Μπροστά δεσπόζει το λογότυπο της Movistar με μικρότερα τα λογότυπα της Endura, της Canyon και της UCI.

Πρώτη εμφάνιση του Valverde με το rainbow jersey

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Valverde με το rainbow jersey σε αγωνιστικό επίπεδο θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου, στην 98η έκδοση του ιστορικού ιταλικού αγώνα Tre Valli Varesine, εν όψη της κορυφαίας κλασικής Il Lombardia που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και θα κλείσει αγωνιστικά τη σεζόν 2018.

 

Πηγή: mbike.gr

 

 

 

 

Πρώτη εμφάνιση του Valverde με το rainbow jersey

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.