B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Hofstetter νικητής του Coupe de France

Ο Nico Denz της AG2R κερδίζει το Tour de Vendée, αλλά ο αναβάτης της Cofidis παίρνει τον τίτλο.

Ο Hofstetter νικητής του Coupe de France

Ενώ ο Γερμανός Nico Denz (AG2R La Mondiale) πήρε την πρώτη επαγγελματική του νίκη στο Tour de Vendée το Σάββατο, ήταν ο Hugo Hofstetter της Cofidis αυτός που βγήκε νικητής στη σειρά αγώνων του Coupe de France.

Ο Hofstetter πήγε στον τελευταίο από τους  15 αγώνες του γαλλικού κυπέλλου με 30 βαθμούς μπροστά από το δεύτερο Samuel Dumoulin – συμπαίκτη του Denz στην AG2R – ο οποίος ήταν ο μόνος αναβάτης που θα μπορούσε να κερδίσει μαθηματικά τον 24χρονο Γάλλο.

Η συνέπεια ήταν κύριο χαρακτηριστικό  του Hofstetter για φέτος, ο οποίος ήταν πρώτος στη συνολική κατάταξη μπαίνοντας στον τελευταίο γύρο, παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε κανέναν από τους προηγούμενους γύρους του Coupe de France, το οποίο ξεκίνησε στα τέλη Ιανουαρίου με το Grand Prix La Marseillaise με νικητή τον Alexandre Geniez της AG2R.

“Θέλω πάντα να κερδίζω – ακόμα και όταν παίζω επιτραπέζια παιχνίδια”, δήλωσε ο Hoftstetter στην εφημερίδα Ouest-France πριν από τον τελευταίο γύρο.

“Αυτό που σίγουρα δεν θα κάνουμε είναι να κυνηγήσουμε οποιαδήποτε σπασίματα, γιατί πρέπει να σιγουρευτούμε ότι ο Dumoulin δε θα τελειώσει στις δύο πρώτες θέσεις, κάτι που θα πρέπει να κάνει για να με κερδίσει”, συνέχισε, εξηγώντας την κατάσταση των πόντων , και πως σκόπευε να πάρει το καλύτερο από τον τρείς φορές πρωταθλητή του Coupe de France.

Και παρόλο που ο Hofstetter δεν κέρδισε πάλι, με τον Denz να παίρνει τη νίκη του Tour de Vendée από τον Lennert Teugels της Cibel-Cebon και τον Gian Friesecke της Vorarlberg, η 25η θέση του Hofstetter σε συνδυασμό με τη 43η θέση του Dumoulin, σήμαινε ότι ο αναβάτης της Cofidis διατηρώντας το  30 πόντων προβάδισμά του πήρε τον τίτλο με 151 πόντους έναντι 121 του Dumoulin, προσθέτοντάς τον στη νίκη σταδίου στο Tour de l’Ain το Μάιο και στους τερματισμό στα podium στο Nokere Coerse, στο GP de Denain και στο Cholet-Pays de la Loire για αυτή τη σεζόν.

Ο συμπαίκτης του Hofstetter, Christophe Laporte, τερμάτισε τρίτος συνολικά στο Coupe de France με 103 βαθμούς.

Πηγή: cyclingnews.com

 

Ο Hofstetter νικητής του Coupe de France

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.