B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Η Anne Van der Breggen κέρδισε το χρυσό στο ‘Ινσμπρουκ

Anne Van der Breggen: «Χρυσή Ολλανδέζα»! Εμφατική νίκη της Anne Van der Breggen στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δρόμου της UCI στο ‘Ινσμπρουκ.

Η Anne Van der Breggen κέρδισε το χρυσό στο ‘Ινσμπρουκ

Η 28χρονη Ολλανδέζα, Anne Van der Breggen, κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα της την πολυπόθητη φανέλα με τα χρώματα της ίριδας στο αγώνισμα αντοχής Γυναικών μετά από εντυπωσιακό ξεκόλλημα 39χλμ.

Συνηθισμένη στα ξεκολλήματα, η Van der Breggen τόλμησε να επαναλάβει αυτό που της βγήκε δύο φορές φέτος στις κλασικές της άνοιξης – Strade Bianche και Tour of Flanders – και δικαιώθηκε…

“Δεν γνώριζα τι θα συμβεί. Προσπαθούσα να συνεχίσω την πορεία μου και νομίζω μόνο λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού πίστεψα πως τα κατάφερα. Ναί! Είναι φανταστικό! Φέτος πολλές φορές πιάστηκα λίγο πριν το τέλος όποτε προσπαθούσα να διατηρήσω δυνατό ρυθμό, να τρέφομαι και να ενυδατώνομαι σωστά ώστε να πάω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στιγμιαία θεώρησα πως ήταν λίγο νωρίς για ξεκόλλημα, όμως βρέθηκα σε τέτοια θέση που είχα την ευκαιρία να φύγω και το έκανα. Εξεπλάγην που είδα τη χρονική διαφορά να μεγαλώνει και συνέχισα δυνατά την προσπάθειά μου. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί πάντοτε στόχο και γνωρίζω πόσο δύσκολη είναι η νίκη, όποτε είμαι χαρούμενη που κέρδισα τον τίτλο», δήλωσε η Van der Breggen αμέσως μετά τον τερματισμό.”

Η Anne Van der Breggen κέρδισε το χρυσό στο ‘Ινσμπρουκ

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Αυστραλέζα Amanda Spratt με χρονική διαφορά +3:42’’ και στην τρίτη η πολύπειρη Ιταλίδα Tatiana Guderzo (+5:26’’).

Η σημερινή νίκη έρχεται να ολοκληρώσει μία επιτυχημένη χρονία για την Van der Breggen και να συμπληρώσει ένα εντυπωσιακό παλμαρέ το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο αγώνισμα αντοχής στο Ρίο το 2016.

68 από τις 149 αθλήτριες που συμμετείχαν δεν τερμάτισαν τον αγώνα, ανάμεσά τους και η δική μας Βαρβάρα Φασόη.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δρόμου UCI 2018 – Αντοχή Γυναικών: Η πρώτη δεκάδα

 1. Anna van der Breggen (Ned) 4:11:04’’

2. Amanda Spratt (Aus) +3:42’’

3. Tatiana Guderzo (Ita) +5:26’’

4. Emilia Fahliin (Swe) +6:13’’

5. Małgorzata Jasinska (Pol) +6:13’’

6. Karol-Ann Canuel (Can) +6:17’’

7. Annemiek van Vleuten (Ned) +7:05’’

8. Amy Pieters (Ned) +7:05’’

9. Lucinda Brand (Ned) +7:17’’

10. Ruth Winder (USA) +7:17’’

 

Πηγή: mbike.gr

 

 

 

 

Η Anne Van der Breggen κέρδισε το χρυσό στο ‘Ινσμπρουκ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.