B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Σύσσωμος ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στον αγώνα Κάτω Τιθορέα MTB Race 2018!!

Δυναμικό παρόν έδωσε ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα σε μία ακόμα διοργάνωση, σημειώνοντας πρωτιές, εντυπωσιάζοντας και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Ο λόγος για τον Κάτω Τιθορέα  MTB Race 2018, τον διήμερο αγώνα ορεινής ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στις 22&23 Σεπτεμβρίου.

Σύσσωμος ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στον αγώνα Κάτω Τιθορέα  MTB Race 2018!!

Η ποδηλατική αυτή εκδήλωση αποτελούνταν από δύο σκέλη, έναν αγώνα MTB Circuit το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και έναν αγώνα MTB Point to Point την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Στον αγώνα του Σαββάτου, παρουσιάστηκε σχεδόν σύσσωμος ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στις μικρές και στις μεγάλες κατηγορίες κερδίζοντας πρωτιές και πλήθος άλλων διακρίσεων. Πιο αναλυτικά στην κατηγορία Μίνι Μικρά την τέταρτη Πέμπτη και έκτη θέση κατέκτησαν οι Λημναίος Ερμόλαος,  Σπαγκούρος Επαμεινώνδας και Ιριμία Ηλέκτρα αντίστοιχα, ενώ στην ίδια κατηγορία στον αγώνα Open ο Λημναίος Άλκης κατέκτησε την πρώτη θέση.

Στην κατηγορία Mίνι Μεγάλα τις πέντε από τις έξι πρώτες θέσεις κατέκτησαν αθλητές του συλλόγου με την εξής σειρά: Εγγλέζος Σταμάτης στην πρώτη θέση, Σταματόπουλος Ευάγγελος στη δεύτερη θέση, Γαλάνη Εμμέλεια στην τέταρτη θέση (σημειωτέον, σε μία κατηγορία αγοριών και κοριτσιών εντυπωσιάζοντας), Σπαγκούρος Γεώργιος στην Πέμπτη θέση και Σέρρος Παντελεήμων στην έκτη θέση.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων κατέκτησαν και τις επτά πρώτες θέσεις αθλητές του συλλόγου με την παρακάτω σειρά: Σταματόπουλος Ευάγγελος, Ιριμίας Νικόλαος, Θεοδωρίδης Δημήτρης, Ντούσκος Ευάγγελος, Χατζανδρέου-Άνδριους  Ιωάννης, Γαλάνης Αντώνης, Πάτσης Κωνσταντίνος.

Στην κατηγορία ανδρών άνω των 35 τερμάτισαν τέσσερεις αθλητές του συλλόγου στην πρώτη πεντάδα με την εξής σειρά: Δημητρόπουλος Ευάγγελος στην πρώτη θέση, Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης στη δεύτερη θέση, Θεοδωρίδης Χρήστος στην τέταρτη θέση και Πάτσης Κωνσταντίνος στην Πέμπτη θέση.

Τέλος στην κατηγορία των γυναικών για τον αγώνα του Σαββάτου η Τσοπανόγλου Στέλλα κατέλαβε την πρώτη θέση.

Στον αγώνα της Κυριακής ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. σημείωσε και εκεί πλήθος επιτυχιών. Στον αγώνα των 26 χιλιομέτρων  στην κατηγορία κάτω των 18 έξι αθλητές του συλλόγου τερμάτισαν στην πρώτη επτάδα με την παρακάτω σειρά: Θεοδωρίδης Δημήτρης στην πρώτη θέση, Εγγλέζος Σταμάτης στην τρίτη θέση, Πάτσης Θεόδωρος  στην τέταρτη θέση, Ντούσκος Ευάγγελος στην Πέμπτη θέση, Σταματόπουλος Ευάγγελος στην έκτη θέση και Ιριμίας Νικόλαος στην έβδομη θέση, ενώ λίγο πιο πίσω τερμάτισε ο Πάτσης Κωνσταντίνος στη  δωδέκατη θέση.

Στον αγώνα των 26 χιλιομέτρων  στην κατηγορία άνω των 18 ο Πάτσης Κωνσταντίνος τερμάτισε στην όγδοη θέση ενώ στον ίδιο αγώνα στην κατηγορία των γυναικών η Τσοπαβόγλου Στέλλα τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Στον αγώνα των 40 χιλιομέτρων  στην κατηγορία 40-49 στην Τρίτη θέση τερμάτισε ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης, ενώ στην κατηγορία των 30-39  ο Δημήτριος Λέρης Τερμάτισε στην έβδομη θέση. Τέλος στον ίδιο αγώνα, στην κατηγορία άνω των 50 ο Λύτρας Ευστάθιος τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Όπως φαίνεται και από τα παραπάνω στοιχεία ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα έδωσε ένα βροντερό παρόν τόσο με το μεγάλο αριθμό συμμετοχών στη διοργάνωση όσο και από το πλήθος των διακρίσεων που σημείωσε ο Σύλλογος.  Όλοι οι αθλητές του Συλλόγου που συμμετείχαν είτε αναφέρθηκαν εδώ είτε όχι πραγματοποίησαν μία πραγματικά πολύ σπουδαία εμφάνιση, το διασκέδασαν, και έδειξαν σε όλους την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται καθημερινά στις τάξεις του Συλλόγου.

Σύσσωμος ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στον αγώνα Κάτω Τιθορέα  MTB Race 2018!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.