B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Vuelta: Δεύτερη νίκη του Rohan Dennis

Ο σπεσιαλίστας της ατομικής χρονομέτρησης, Rohan Dennis, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήρε τη νίκη στο 16ο ετάπ της Vuelta.

Vuelta: Δεύτερη νίκη του Rohan Dennis

Με το χαρακτηριστικό του στιλ, ο Αυστραλός αναβάτης της BMC Racing απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και πήρε άνετα τη νίκη στο 16ο ετάπ ατομικής χρονομέτρησης, τερματίζοντας τη διαδρομή των 32,7χλμ. σε χρόνο 37:57.44.

Κερδίζοντας και τα δύο ετάπ ατομικής χρονομέτρησης της Vuelta (1ο και 16ο) ο Rohan Dennis πέτυχε το στόχο του και πλέον μπορεί να περιμένει με αισιοδοξία τον ερχομό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Αυστρία.

Στη μάχη για την GC, σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του αγώνα, ο Simon Yates στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση μπόρεσε να διατηρήσει την κόκκινη φανέλα, αυξάνοντας τη διαφορά του στα 33’’ από τον δεύτερο Alejandro Valverde.

Η έκπληξη της ημέρας προήλθε από τον Steven Kruijswijk ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη ατομική χρονομέτρηση της καριέρας του.

Ο αρχηγός της Lotto NL Jumbo ξεκίνησε τόσο δυνατά τον αγώνα που στο πρώτο split ήταν 5’’ γρηγορότερος από τον Rοhan Dennis. Τελικά τερμάτισε με 51’’ διαφορά από τον Αυστραλό, στην 4η θέση, και ανέβηκε στην τρίτη θέση της γενικής, -52’’ από την κόκκινη φανέλα.

Πηγή: mbike.gr

 

Vuelta: Δεύτερη νίκη του Rohan Dennis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.