B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Geraint Thomas παραμένει στην Team SKY

Ο θριαμβευτής του φετινού Γύρου Γαλλίας, Geraint Thomas, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Team SKY για τα επόμενα τρία χρόνια. 

Ο Geraint Thomas παραμένει στην Team SKY

Ιδανική εξέλιξη για τον 32χρονο Oυαλό αναβάτη Geraint Thomas ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του μέχρι το τέλος της σεζόν 2021.

Ο Thomas ενσωματώθηκε στην ομάδα της Team SKY το 2010 και όπως ο ίδιος δήλωσε την αισθάνεται σαν το δεύτερό του σπίτι.

«Είμαι τόσο ικανοποιημένος και χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα. Την αισθάνομαι σαν να είναι το σπίτι μου. Ανήκω στην οικογένεια της Team SKY από το 2010. Οι σχέσεις μου με όλα τα μέλη της είναι εξαιρετικές. Γνωρίζω τον Dave (Brailsford), τον Rod (Ellingworth) και τον Fran (Millar) πολλά χρόνια, από τα 17 μου, οπότε το βρίσκω υπέροχο που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί τους όπως και με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας».

Φυσικά, ο Thomas δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους οπαδούς της ομάδας για τη μακροχρόνια υποστήριξή τους απέναντι στο πρόσωπό του: «Από την πρώτη μου χρονιά στη SKY η υποστήριξη των οπαδών και των φίλων της ομάδας ήταν πολύ έντονη και με το πέρασμα των χρόνων γινόταν εντονότερη τόσο στο δρόμο όσο και μέσα από τα ΜΚΚ. Ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα της καριέρας μου, τους είμαι πραγματικά ευγνώμων».

Η φετινή σεζόν είναι η πιο επιτυχημένη στη μέχρι τώρα καριέρα του Thomas καθώς κέρδισε αρχικά τον αγώνα Critérium du Dauphiné τον Ιούνιο και ένα μήνα μετά τον Γύρο της Γαλλίας. Ταυτόχρονα, έγινε ο πρώτος Ουαλός που κερδίζει το Γύρο της Γαλλίας και ο τρίτος Βρετανός μετά τους Bradley Wiggins και Chris Froome.

Πηγή: mbike.gr

 

Ο Geraint Thomas παραμένει στην Team SKY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.