B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ακόμα μία επιτυχία για το ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!

2ος ο Λύτρας στη Χαλκίδα!

Ακόμα μία επιτυχία για το ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!Σε ακόμα μία διοργάνωση έδωσε το παρόν ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα. Ο λόγος για τον 3ο Γύρο Χαλκίδας που πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2018 στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Η διοργάνωση αποτελούνταν από δύο αγώνες: έναν ατομικής χρονομέτρησης το Σάββατο και έναν αντοχής την Κυριακή.

Στον αγώνα αντοχής της Κυριακής έλαβε μέρος ο αθλητής του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. Στάθης Λύτρας. Ο 62χρονος αθλητής πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση και βγήκε 2ος στην κατηγορία του, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη του για τον αθλητισμό και την ποδηλασία.

Με αυτόν τον τρόπο, ο έμπειρος αθλητής προσέθεσε ακόμα μία επιτυχία τόσο στο προσωπικό του ρεκόρ, όσο και σε αυτό του Συλλόγου, μεγαλώνοντας την παράδοση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο χώρο και αποζημιώνοντας την ομάδα για ακόμα μία φορά για την καθημερινή, σωστή και συνεπή ενασχόλησή της με τον αθλητισμό.

 

Ακόμα μία επιτυχία για το ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.