B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Vuelta a Espana: Ο De Marchi κερδίζει το 11ο στάδιο

Ο Yates κρατάει το προβάδισμα του αγώνα καθώς οι αποσχισθείς μένουν μακρυά.

Vuelta a Espana: Ο De Marchi κερδίζει το 11ο στάδιο

Ο Alessandro De Marchi (BMC Racing) κέρδισε το μεγαλύτερο στάδιο της φετινής Vuelta a España, καθώς οι κατηφορικοί λόφοι της Galicia πυροδότησαν μια δύσκολη μέρα αγώνων και είδαμε τον Thibaut Pinot (Groupama-FDJ) να φτάνει πολύ κοντά στο να παρεί από τον Simon Yates (Mitchelton- Scott) το προβάδισμα, μόνο που αγωνίστηκε πολύ γενναιόδωρα και έχασε ακόμα μια νίκη σταδίου.

Οι De Marchi και Pinot ήταν μέρος ενός γκρουπ 19-ποδηλατών που σχηματίστηκε μετά από πάνω από 100 χιλιόμετρα επιθέσεων και αντεπιθέσεις. Ο Pinot σπατάλησε ενέργεια σε μια σειρά επιθέσεων πριν η BMC Racing πάρει τον έλεγχο στην κορυφή της κούρσας και ο De Marchi διέκοψε τον Jhonatan Restrepo (Katusha-Alpecin) στην τελική ανάβαση.

Ο Ιταλός, στη συνέχεια, προσπέρασε τον αντίπαλό του στα τελευταία χιλιόμετρα και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό ώστε να κερδίσει μόνος του. Ο Restrepo τερμάτισε 28 δευτερόλεπτα πίσω από τον De Marchi, ως αποτέλεσμα των επιθέσεων να επεκτείνονται δύο λεπτά και ο Pinot να τερματίζει με 1:50.

Οι συνολικοί υποψήφιοι τερμάτισαν μόνο 2:02 πίσω μετά από μια καθυστερημένη επιτάχυνση και έτσι ο Simon Yates κράτησε την κόκκινη φανέλα, ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον Alejandro Valverde (Movistar). Ο συμπαίκτης του Valverde, Nairo Quintana, ήταν επιθετικός στο τελευταίο χιλιόμετρο και παραμένει τρίτος στα 14 δευτερόλεπτα.

Ο De Marchi μόλις κέρδισε τέσσερις αγώνες στην εννιάχρονη καριέρα του, αλλά τρεις έχουν προέλθει από την Vuelta a Espana, όπου συχνά έχει την ελευθερία να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του για να διεκδικήσει μία προσωπική επιτυχία.

Ήξερε ότι έπρεπε να επιτεθεί μόνος του αυτή τη φορά εάν ήθελε να κερδίσει.

“Εάν περίμενα το σπριντ, σίγουρα θα είχα τερματίσει δεύτερος. Η μόνη επιλογή που είχα ήταν να δοκιμάσω τα πάντα στην τελευταία ανάβαση. Ειλικρινά, τα πόδια μου δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, αλλά όλα ήταν μόνο στο μυαλό», είπε μετά τη νίκη του, κουρασμένος αλλά ευτυχισμένος.

“Σε μια στιγμή σήμερα είπα μόνο ότι έπρεπε να συνεχίσω να προσπαθώ επειδή ήταν μια πραγματική μάχη. Κάθε κίνηση έμοιαζε με το καλό και έπειτα θα επέστρεφε. Μόλις είπα: «Εντάξει, κάνω μόνο το μέγιστο που μπορώ».

 

Πηγή:cyclingnews.com

 

 

 

 

 

Vuelta a Espana: Ο De Marchi κερδίζει το 11ο στάδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.