B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

«Εξαιρετική πρωτοβουλία η Historica»

Ένας από τους σημαντικότερους βετεράνους ποδηλάτες, ο Τάσος Καραμανίδης, μίλησε για τις μοναδικές του αναμνήσεις από τις συμμετοχές σε αγώνες της Ρόδου αλλά και για την πρωτοβουλία να αναβιώσουν οι σπάνιες στιγμές του αθλήματος τον Οκτώβριο.

«Εξαιρετική πρωτοβουλία η Historica»

Ο Τάσος Καραμανίδης είναι από τους σημαντικότερους αθλητές στην ελληνική ποδηλασία, φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι (ΠΑΟ) από το 1963 έως το 1974. Ο 70χρονος πλέον Τάσος Καραμανίδης αναμένεται να έρθει στη Ρόδο για να συμμετέχει στη Historica, έχοντας πλούσιες αναμνήσεις από την παρουσία του στο νησί, στο οποίο έχει αγωνιστεί μπροστά σε χιλιάδες κόσμου.

Στο πλαίσιο της προώθησης της αξιέπαινης πραγματικά αυτής κίνησης για την ποδηλατική συνάντηση τον Οκτώβριο, έκανε τις δικές του δηλώσεις:

Τι σας έχει μείνει όλα αυτά τα χρόνια από την ενασχόλησή σας με την ποδηλασία;
«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που έχω ασχοληθεί με την ποδηλασία είτε ως αθλητής είτε ως παράγοντας της Ομοσπονδίας και της Ένωσης Αττικής. Ο αθλητισμός πάντα προσφέρει κάτι καλύτερο, μου έχει μάθει πολλά πράγματα, τα οποία προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να διδάξω στα παιδιά μου».

Ποια είναι η ωραιότερη στιγμή της ποδηλατικής σας πορείας;
«Όλα μου τα χρόνια στην ποδηλασία είναι οι… ωραιότερές μου στιγμές. Οι επιτυχίες μου ήταν πολλές και έχω ζήσει υπέροχες στιγμές με το άθλημα που επέλεξα να κάνω».

Τι αναμνήσεις έχουν μείνει στο μυαλό σας από τη Ρόδο;
«Υπέροχες, μοναδικές. Κάθε χρόνο ερχόμασταν στη Ρόδο για να τρέξουμε. Πάντα φτάναμε 1-2 εβδομάδες νωρίτερα για προπονήσεις. Πηγαίναμε παντού, στη Λίνδο, στις Πεταλούδες, στον Προφήτη Ηλία. Φοβερές διαδρομές, συνεχείς προπονήσεις, οι καλύτερες αναμνήσεις. Κάθε Αύγουστο στους αγώνες γινόταν το ‘’έλα να δεις’’ από κόσμο».

Με την ευκαιρία του ταξιδιού σας στη Ρόδο για τη Historica, ποιον θα θέλατε να δείτε και να συναντήσετε μετά από τόσα χρόνια;
«Όλους τους παλιούς ποδηλάτες, με τους οποίους κατεβαίναμε από την Αθήνα στη Ρόδο. Είναι πολλοί και μακάρι να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά.
Η Ρόδος μου ξυπνάει πολύ όμορφες αναμνήσεις και περάσαμε πολλά στο ποδηλατοδρόμιο”.

Ποια είναι η άποψή σας για τη Historica;
«Είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία και ελπίζω ότι θα πάει πολύ καλά. Οι άνθρωποι που τη διοργανώνουν αγαπούν την ποδηλασία και πιστεύω ότι θα είναι το… κάτι άλλο».

 

Πηγή: rodiaki.gr

 

 

 

 

 

«Εξαιρετική πρωτοβουλία η Historica»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.