B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Vuelta a Espana: Ο Gallopin παίρνει τη νίκη στο Pozo Alcón

Ο Molard διατηρεί το προβάδισμα καθώς ο Kwiatkowski χάνει χρόνο.

Vuelta a Espana: Ο Gallopin παίρνει τη νίκη στο Pozo Alcón

Ο Tony Gallopin (AG2R La Mondiale) κέρδισε το 7ο στάδιο της Vuelta a España μετά από επιθέσεις από ένα μικρό γκρουπ στα τρία τελευταία χιλιόμετρα. Ο Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) κέρδισε το σπριντ από το γκρουπ που κυνηγούσε από πίσω και πήρε τη δεύτερη θέση με τον Alejandro Valverde (Movistar) στην τρίτη θέση.

Ο Rudy Molard (Groupama-FDJ) επέκτεινε το προβάδισμά του αφού ο Michal Kwiatkowski (Team Sky) έχασε χρόνο μετά από μια συντριβή στα τελευταία χιλιόμετρα. Ο πρώην φορέας της κόκκινης φανέλας έπεσε σκληρά σε μία κατηφόρα και έπρεπε να αγωνιστεί για να περιορίσει τις απώλειές του. Ο Valverde βρίσκεται τώρα στη δεύτερη θέση με 47 δευτερόλεπτα από τον Molard αφού πήρε μπόνους δευτερόλεπτα στη γραμμή.

Τυπικά, ο τερματισμός του 7ου σταδίου ήταν υπερβολικά δύσκολο, αλλά οι περιστρεφόμενοι δρόμοι και η επίμονη στις επιθέσεις οδήγησαν ένα γκρουπ 30 ποδηλατών στον τερματισμό να είναι όλοι μαζί. Ο Luis Mas Bonet (Caja Rural) πυροδότησε την τελική πορεία επιθέσεων, με 10 χιλιόμετρα να απομένουν, προχωρώντας στη σύντομη κατάβαση από την τελική ανάβαση το Alto de Ceal.

Η κίνησή του ήταν γρήγορη και απότομη, καθώς οι ποδηλάτες από τη Γενική Κατάταξη ήταν πρόθυμοι να κερδίσουν χρόνο ο ένας από τον άλλο και να κυνηγήσουν τον Kwiatkowski. Ο Jesus Herrada (Cofidis) θα ήταν δίπλα του, με τον Gallopin να γεφυρώνει το κενό μαζί του μέσα στα τρία τελευταία χιλιόμετρα. Ο Herrada ήταν ήδη σε ετοιμότητα σε αυτό το σημείο και γρήγορα έμεινε πίσω από τον αποφασισμένο Gallopin, ο οποίος έβαλε πίσω του τη δύσκολη σεζόν καθώς πέρασε τη γραμμή τερματισμού με τα χέρια ψηλά στο Pozo Alcon.

“Ξέραμε ότι ο τερματισμός ήταν λίγο έντονος, οπότε είχαμε ένα σχέδιο που πρώτα προσπαθήσαμε να αποσχιστούμε, μετά στο τέλος, η ομάδα με έβαλε σε μία πραγματικά καλή θέση και αγωνίστηκα με τον καλύτερο. Μετά, ήρθαμε στον τελευταία ευθεία, είχα ένα σχέδιο ότι εάν είχα την ευκαιρία θα προσπαθούσα να επιτεθώ. Βρήκα μια καλή στιγμή – και είμαι τόσο χαρούμενος », είπε ο Gallopin.

“Είναι ένα όνειρο για τους ποδηλάτες να κερδίζουν σε ένα τόσο Tour. Μετά από αυτή τη χρονιά, με τόσα πολλά ατυχήματα είχα αρρωστήσει, έτσι όταν σταμάτησα στο Tour, είχαμε το σχέδιο όπου θα πήγαινα στη Vuelta και τώρα κέρδισα, έτσι νομίζω ότι το σχέδιο ήταν καλό. “

 

Πηγή: cyclingnews.com

 

 

 

 

Vuelta a Espana: Ο Gallopin παίρνει τη νίκη στο Pozo Alcón

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.