B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Ολλανδός Dion Beukeboom δεν κατάφερε να θέσει καινούριο “ρεκόρ της ώρας”.

O Beukeboom ξεκίνησε πάνω από το ρυθμό του ρεκόρ προτού ξεκινήσει να πέφτει στην πίστα στο Μεξικό.

Ο Ολλανδός Dion Beukeboom δεν κατάφερε να θέσει καινούριο “ρεκόρ της ώρας”.

Ο Dion Beukeboom δεν κατάφερε να δημιουργήσει ένα νέο “ρεκόρ της ώρας” στην προσπάθειά του το βράδυ της Τετάρτης στο Μεξικό.

Ο Ολλανδός έπρεπε να νικήσει το ρεκόρ που έθεσε ο Bradley Wiggins στα 54.526 χλμ. το 2015, αλλά κατάφερε να φτάσει όμως μόνο μέχρι τα 52.757 χλμ.

Ο Beukeboom πήγε στην προσπάθεια με μεγάλη αισιοδοξία να χτυπήσει το ρεκόρ, χρησιμοποιώντας το κομμάτι στο Aguascalientes του Μεξικού σε υψόμετρο για να προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ του νικητή του Tour de France 2012.

Αλλά παρόλο που ξεκίνησε σε ίδιο ή και πάνω από το ρυθμό του ρεκόρ, ο Beukeboom έπεσε σε περίπου 40 γύρους και σταδιακά έριξε το ρυθμό, παρά κάποιες προσπάθειες να επιστρέψει στον  επιθυμητό ρυθμό.

Ο 29χρονος τερμάτισε γρήγορα και έφτασε κοντά στο ρεκόρ του Alex Dowsett στα 52,937χλμ, αλλά εν τέλει συμβιβάστηκε με τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο από τότε που οι κανόνες Hour Record άλλαξαν το 2014. Ο Beukeboom χρησιμοποίησε εξοπλισμό 58 × 14 για την προσπάθεια και είχε εργαστεί με τον κατασκευαστή ενδυμάτων Bioracer πριν από την προσπάθεια.

Η προσπάθεια του Beukeboom είναι η όγδοη ολοκληρωμένη προσπάθεια για ένα νέο ρεκόρ από τότε που ο Wiggins έθεσε το ρεκόρ στο Velford του Lee Valley στο Λονδίνο, αλλά φάνηκε αισιόδοξος έχοντας άλλη μία προσπάθεια, λέγοντας ότι δεν ήταν η καλύτερη απόδοση που θα μπορούσε να πιάσει.

“Είχαμε μια καλή προετοιμασία, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο που έχω σε μένα”, δήλωσε ο Beukeboom.

“Το πρώτο τρίμηνο είχα τα πάντα υπό έλεγχο, αλλά όχι πια. Όλα δείχνουν εκ των προτέρων ότι θα μπορούσα να σπάσω το ρεκόρ, αλλά δυστυχώς…… πρέπει τώρα να συνειδητοποιήσω ότι εξακολουθεί να είναι μια καλή απόδοση “.

Πηγή: cyclingweekly.com

 

Ο Ολλανδός Dion Beukeboom δεν κατάφερε να θέσει καινούριο “ρεκόρ της ώρας”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.