B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Θρήνος σε όλη την Ελλάδα.

Η τραγωδία στο Μάτι χτύπησε και την ποδηλατική οικογένεια.

Θρήνος σε όλη την Ελλάδα. Θρήνος σε όλη την Ελλάδα.

Όλη η Ελλάδα είναι σοκαρισμένη και μέσα στο πένθος από τη μεγάλη πυρκαγιά σε Κινέτα και Μάτι, κυρίως δε για τη δεύτερη στην οποία θρηνήσαμε πολλά ανθρώπινα θύματα. Πολλοί συνάνθρωποί μας βρέθηκαν σε αυτή την περιοχή είτε για να ξεσκάσουν από την καθημερινότητά τους, είτε επειδή είχαν χτίσει μία ολόκληρη ζωή, είτε γιατί πολύ απλά έτυχε να περάσουν από εκεί τη χειρότερη δυνατή στιγμή. Μέσα σε διάστημα μερικών ωρών, και πριν προλάβουν καλά καλά να καταλάβουν τι συμβαίνει, αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποκαλυπτικό σκηνικό, με τις φλόγες να τους κυνηγάνε μανιασμένες.

Έτσι απλά λοιπόν, μέσα σε λίγες μόλις ώρες όλη η Ελλάδα έμενε να παρακολουθεί σοκαρισμένη ανθρώπινες ζωές να αναποδογυρίζουν από τη μία στιγμή στην άλλη, περιουσίες και κόποι μίας ζωής να γίνονται στάχτη, και το σημαντικότερο, ανθρώπινες ζωές να χάνονται, ρίχνοντας στο πένθος τις οικογένειές τους.

Μία από αυτές τις οικογένειες είναι και του Γρηγόρη Φύτρου και των παιδιών του Εβίτας και Ανδρέα Φύτρου. Εχθές είχαμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας ότι οι Γρηγόρης (ετών 54) και Ανδρέας (ετών 11) αγνοούνταν, ζητώντας τη βοήθειά σας. Η μικρή Εβίτα (ετών 14) είχε ήδη αναγνωριστεί μεταξύ των θυμάτων. Δυστυχώς και τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας αναγνωρίστηκαν μερικές ώρες αργότερα από τις αρχές και μεγαλώνοντας τον αριθμό των θυμάτων αυτής της πραγματικής τραγωδίας, βυθίζοντας στη θλίψη μεταξύ άλλων και το χώρο της ποδηλασίας.

Παρακολουθώντας τα νέα πραγματικά σοκαρισμένοι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε μέσα από αυτή την ιστοσελίδα είναι να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια των θυμάτων, αλλά και στις οικογένειες όλων των θυμάτων γενικότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.