B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

15-23 Ιουνίου το Bike Odyssey 2019!!!

Επαναφορά του προλόγου για την πρώτη ημέρα του αγώνα!

15-23 Ιουνίου το Bike Odyssey 2019!!!

Οι ετοιμασίες για το Bike Odyssey του επόμενου έτους έχουν ήδη ξεκινήσει και η διοργάνωση του αγώνα εργάζεται ήδη πυρετωδώς για το 2019. Ως εκ τούτου, η ημερομηνία του Bike Odyssey 2019 ορίστηκε για τις 15-23 Ιουνίου!

Μία αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο έτος έρχεται να προστεθεί με την επαναφορά ενός προλόγου την πρώτη ημέρα του αγώνα. Πρόκειται για έναν αγώνα ομαδικής χρονομέτρησης μικρής διάρκειας (6-7 χιλιομέτρων κατά προσέγγιση), ο οποίος θα αποτελείται από τεχνικά χωμάτινα μονοπάτια και μικρά γραφικά σοκάκια του τοπικού οικισμού στον οποίο θα πραγματοποιηθεί.

Με τον τρόπο αυτό και με μία καθαρά εορταστική νότα και διάθεση η διοργάνωση του αγώνα σκοπεύει να καλωσορίσει και να προϊδεάσει τους συμμετέχοντες αλλά και όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα για αυτή τη μεγάλη γιορτή του ποδηλατικού αθλητισμού -αλλά και του αθλητισμού γενικότερα- που αποτελεί το Bike Odyssey!!

Όπως αντιλαμβάνεστε οι ετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Bike Odyssey 2019  βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και όλοι ανυπομονούμε ήδη για την έλευση της επόμενης ανανεωμένης και βελτιωμένης έκδοσης αυτής της ξεχωριστής ποδηλατικής εκδήλωσης!

15-23 Ιουνίου το Bike Odyssey 2019!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.