B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Tour de France: Παρουσίαση ομάδων

Οι επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν από το La Roche-sur-Yon.

Tour de France: Παρουσίαση ομάδων

Οι επίσημες γιορτές για το  Tour de France 2018 ξεκίνησαν την Πέμπτη με την παρουσίαση των ομάδων στο Place Napoleon στη La Roche-sur-Yon, την πόλη υποδοχής για τον τερματισμό του δεύτερου σταδίου στις 8 Ιουλίου. Η μεγάλη εκκίνηση (Le Grand Départ) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο με ένα στάδιο 201χιλιομέτρων από το Noirmoutier-En-L’Ïle έως το Fontenay-Le-Comte.

Tour de France: Παρουσίαση ομάδων

Όπως είναι λογικό, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Peter Sagan έκλεψε την παράσταση την Πέμπτη με τα αστεία και τα κόλπα του και το κοινό τον ευχαριστήθηκε, τα οποία περιλάμβαναν παρουσίαση των Bora-Hansgrohe συναθλητών του. Ο υποστηριχτής του τίτλου του πρωταθλητή, ο Chris Froome και η Team Sky, από την άλλη πλευρά, πήραν μια πολύ πιο παγωμένη υποδοχή μετά την πρόσφατη υπόθεση αντι-ντόπινγκ του Froome.

Tour de France: Παρουσίαση ομάδων

Ο Γάλλος Romain Bardet (AG2R La Mondiale), ο τρίτος στον αγώνα της περσινής χρονιάς και ο επιλαχόντας το 2016, ήταν ένα προφανές αγαπητό πρόσωπο, μαζί με τον Warren Barguil και τη γαλλική ομάδα του, τη Fortuneo-Samsic. Καλλιτέχνες διασκέδασαν το πλήθος με τη γυμναστική και το χορό, ενώ ο σκηνοθέτης του Tour, Christian Prudhomme, είχε κι εκείνος το χρόνο πάνω στη σκηνή.

Συνολικά, 176 ποδηλάτες που εκπροσωπούν 22 ομάδες από όλο τον κόσμο πήραν τη θέση τους πάνω στη σκηνή, καθώς οι οπαδοί και οι σκεπτικιστές είχαν την ευκαιρία να δουν το peloton πριν από τον επερχόμενο αγώνα τριών εβδομάδων.

Tour de France: Παρουσίαση ομάδων

Πηγή: cyclingnews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.