B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Mollema παίρνει άλλη μια ευκαιρία στο στοίχημα του Tour de France

Αναλύοντας την ομάδα της Trek-Segafredo για το Tour de France

Ο Mollema παίρνει άλλη μια ευκαιρία στο στοίχημα του Tour de France

Ο Bauke Mollema (Trek-Segafredo) αγωνιζόταν για μία θέση στο podium του  Tour de France το 2016 όταν μια συντριβή στο δρόμο προς το Mont Blanc κατά τη διάρκεια του 19ου γύρου έριξε τις πιθανότητές του και τελικά τον είδε να πέφτει κάτω από την πρώτη δεκάδα.

Ο Mollema προφανώς και έχει αφήσει πράγματα στη μέση όσον αφορά το Tour, αλλά ο 31χρονος Ολλανδός αναγκάστηκε να αναβάλει την αναμέτρηση πέρυσι, όταν η Trek-Segafredo έφερε τον δύο φορές νικητή Alberto Contador και ο Mollema υποβιβάστηκε σε ένα σούπερ εγχώριο ρόλο.

Με την αποχώρηση του Contador στην off-season, ο Mollema βρίσκεται πάλι στις επιλογές της Trek-Segafredo και ελπίζει να αναζωπυρώσει την προσπάθειά του για το βάθρο. Υπάρχουν πολλοί αναβάτες που θα πρέπει να ξεπεράσει στην πορεία , με τους πιο δημοφιλείς να είναι ο τέσσερις φορές νικητής Chris Froome (Team Sky), Rigoberto Uran της EF Education και First-Drapac, το τρίο της Movistar των Nario Quintana, Mikel Landa και Alejandro Valverde , τον Romain Bardet του AG2R, τον Richie Porte της BMC Racing, τον Adam Yates της Mitchelton-Scott και τον Vincenzo Nibali της Bahrain-Merida.

Ένα πλήθος σχηματίζεται ήδη γύρω από το βάθρο πριν από την έναρξη του αγώνα, οπότε η Trek-Segafredo ελπίζει ότι έφεραν το σωστό μείγμα αναβατών για να βοηθήσουν τον Mollema. Οι επτά αναβάτες που θα στηρίξουν τον Mollema τον Ιούλιο είναι ο Julien Bernard, ο John Degenkolb, ο Koen de Kort, ο Michael Gogl, ο Tsgabu Grmay, ο Toms Skujins και ο Jasper Stuyven.

 

Πηγή: cyclingnews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.