B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Τα πάντα έτοιμα για την 7η ημέρα του Bike Odyssey!!

Μόνο οι τελευταίες πινελιές έμειναν για την έναρξη της 7ης ημέρας του Bike Odyssey 2018! Οι αθλητές είναι στη θέση τους και εμείς ανυπομονούμε για την εκκίνηση μίας ακόμα ποδηλατικής ραψωδίας .

Τα πάντα έτοιμα για την 7η ημέρα του Bike Odyssey!!

Έπειτα από τη χθεσινή ημέρα, το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί σε δύο μέτωπα: αφενός στον οκταήμερο αγώνα, στον οποίο ο νικητής θα αποφασισθεί στα επόμενα δύο στάδια ανάμεσα στους Pedal Force One και στους BikeBoard. Οι πρώτοι βρίσκονται μπροστά στη συνολική κατάταξη, έχοντας νικήσει με μεγάλη σχετικά διαφορά τα δύο πρώτα στάδια. Οι δεύτεροι, νίκησαν τα επόμενα τέσσερα ροκανίζοντας σταδιακά τη διαφορά, η οποία έχει πέσει πλέον στα τέσσερα στάδια.

Αφετέρου, τα φώτα πέφτουν και στο νότιο τριήμερο αγώνα, στον οποίο οι Sinetairoi πήραν μία εμφατική νίκη. Στις υπόλοιπες πρώτες θέσεις όμως έγινε μεγάλη μάχη με συνεχείς ανακατατάξεις. Δεδομένου ότι ο πρώτος αγώνας είναι πάντα αναγνωριστικής φύσης  αλλά και του ότι οι ομάδες δεν έχουν παρά μόνο τρία στάδια μπροστά τους, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε με  ενδιαφέρον την εξέλιξη του δεύτερου σταδίου του αγώνα!!

Το Bike Odyssey 2018 μπαίνει στην τελική ευθεία και όλοι περιμένουμε με αγωνία τις τελευταίες εξελίξεις!

Μείνετε συνοτνισμένοι!!

Για περισσότερες εξελίξεις αναμένετε νεότερα στην ιστοσελίδα μας.

Για να δείτε τα αποτελέσματα σε ζωντανή αναμετάδοση επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.