B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Μόλις 4 ημέρες για το Bike Odyssey 2018!

Μόνο 4 ημέρες έμειναν για να ξεκινήσει η μοναδική περιπέτεια του Bike Odyssey 2018. Μια πραγματική οδύσσεια μέσα από την οποία οι αθλητές του αγώνα θα έρθουν αντιμέτωποι με τις αμέτρητες δυσκολίες των άβατων της Πίνδου, αλλά ταυτόχρονα θα αντικρίσουν φυσικά τοπία απαράμιλλης ομορφιάς.

Μόλις 4 ημέρες για το Bike Odyssey 2018!

Όσοι δεν αγωνίζονται στο φετινό Bike Odyssey να είναι συντονισμένοι κάθε μέρα στην ιστοσελίδα μας, αφού μέσα από εκεί θα μπορούν να μαθαίνουν όλες τις εξελίξεις του αγώνα μέσω καθημερινής ζωντανής αναμετάδοσής του. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα υπάρχουν τρία σημεία χρονομέτρησης από όπου θα περνάνε οι αθλητές κι εμείς μέσω δημοσιευμάτων θα σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα του κάθε σταδίου. Ακόμα, θα μπορείτε να έρχεστε κι εσείς σε επαφή με τη διαδρομή του αγώνα μέσω του φωτογραφικού υλικού που θα αναρτούμε, καθώς και να νιώσετε την αγωνία του αγώνα μέσω των βίντεο.

Ευχόμαστε κάλη επιτυχία σε όλους τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στο Bike Odyssey 2018! Μείνετε στις οθόνες σας από την εκκίνηση του αγώνα στις 17/06/2018 αλλά μέχρι και τις 24/06/2018 για τον τερματιμό του, αφού όλες αυτές τις μέρες θα ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα του κάθε σταδίου και θα σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε έχει σχέση με τους αθλητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.