B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Μετεωρολόγος του Bike Odyssey o Γιάννης Καλλιάνος!

Οι μέρες πλησιάζουν για να ξεκινήσει ο δυσκολότερος αγώνας ορεινής ποδηλασίας στην Ελλάδα και ένας από τους δυσκολότερους ανάμεσα στον κόσμο, επομένως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, βρέξει χιονίσει.

Μετεωρολόγος του Bike Odyssey o Γιάννης Καλλιάνος!

Η προετοιμασία του αγώνα έχει φτάσει στο τελικό της στάδιο και η διοργάνωση εργάζεται πάνω σε αυτές τις λεπτομέρειες που κάνουν το Bike Odyssey μία πραγματικά μοναδική εμπειρία. Γι‘ αυτό το λόγο, ο κύριος Γιάννης Καλλιάνος θα μας τιμήσει με την παρουσία του και θα μας παρέχει τις μετεωρολογικές του γνώσεις.

Το φετινό Bike Odyssey, θα το καλύψει μετεωρολογικά ο μαθηματικός Msc – μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. Θα παρέχει καθημερινή πρόγνωση καιρού για όλα τα στάδια του αγώνα έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι οι αθλητές. Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα μπορείτε κι εσείς να ενημερώνεστε για τις όποιες καιρικές αλλαγές μαθαίνουμε από τον κύριο Γιάννη Καλλιάνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.