B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

1ος ο Στάθης Λύτρας στην Πάρο!

Το Σάββατο 09/06/2018 ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. έδωσε το παρών στον ποδηλατικό αγώνα της Πάρους.

1ος ο Στάθης Λύτρας στην Πάρο!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται «Ο Γύρος της Πάρου» με συνολική απόσταση 65 χλμ και τη διαδρομή να διέρχεται από όλα τα χωριά της Πάρου, με το Στάθη Λύτρα να ζει αυτή την εμπειρία για έκτη φορά. Παρόλο που ο ήλιος ήταν καυτός και η θερμοκρασία στα ύψη, συγχαρητήρια αξίζουν να δωθούν στον Στάθη Λύτρα αφού κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του απέναντυ σε σκληρούς αντιπάλους.

Ο νικητής θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά την προπονήτρια του Δανάη Στρουμπούλη, τις φιλικές ομάδες North Bike και Ποδηλατοβόλτες Φίλων (ΠΟ.ΦΙ.) για τη συμπαράστασή τους αλλά και το σύλλογο του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. καθώς και το Bike Expert για την πλήρη υποστήριξη τους. Ακόμα, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Αργύρη Κερατιώτη, το μηχανικό του, που συντηρεί το ποδήλατό του. Τέλος, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τη διοργάνωση «Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου» που για όγδοη χρονιά διοργάνωσε την εκδήλωση «Ο Γύρος της Πάρου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.