B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΜΟΛΙΣ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BIKE ODYSSEY 2018!

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Λιγότερο από δέκα μέρες απέμειναν για να προετοιμαστείτε για το Bike Odyssey 2018. Συγκεκριμένα, σε 8 ημέρες ξεκινάνε οι δυσκολότεροι αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην Ελλάδα. Στα δάχτυλα μετράμε τις μέρες, λοιπόν, όχι μόνο για τον οχταήμερο αλλά και για το βόρειο τριήμερο ποδηλατικό αγώνα. Τα πάντα είναι έτοιμα για την εκκίνηση των αγώνων, από τα gps αρχεία της διαδρομής μέχρι και τις τροφοδοσίες!

ΜΟΛΙΣ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BIKE ODYSSEY 2018!

Οι δύο αυτοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17/6/2018 από τη Σμίξη των Γρεβενών. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, θα ευχαριστηθούν τις διαδρομές του αγώνα και θα ζήσουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Παρόλα αυτά, εκείνοι που έχουν επιλέξει το νότιο τριήμερο αγώνα έχουν κάποιες ημέρες παραπάνω να προετοιμαστούν αφού ξεκινάνε στις 21/6/2018.

Όλοι αναμένουμε με αγωνία να δούμε τους φετινούς πρωτοπόρους και ποιοι θα γυρισούν με τα κύπελλα ανά χείρας, γι’ αυτό να είστε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του αγώνα για να μαθαίνετε πρώτοι τα αποτελέσματα και τις εξελίξεις του αγώνα καθημερινά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.