B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με την ανάβαση στον Όλυμπο άνοιξε η αυλαία του Troodos Sports and Fun Festival 2018

Άνοιξε το Σάββατο η αυλαία για το Troodos Sports and Fun Festival 2018, τον οποίο διοργανώνει η Activate Cyprus σε συνεργασία με την ΕΤΑΠ Τροόδους.

Με την ανάβαση στον Όλυμπο άνοιξε η αυλαία του Troodos Sports and Fun Festival 2018

Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από το επίπεδο της θάλασσας στη Λεμεσό για να διανύσουν μία απόσταση 75χλμ με συνολική ανάβαση 2.200 μέτρων, που κατέληγε στην κορυφή του Ολύμπου, στο Τρόοδος.

Ο Αρμάντο Αρχιμανδρίτης τερμάτισε στην πρώτη θέση στον αγώνα «0-2000». Ο ποδηλάτης της Elite Cycling κατέκτησε την κορυφή του Ολύμπου με χρόνο 2:04.08. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Παντελής Χριστοφόρου, επίσης της Elite Cycling με χρόνο 2:05:42. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Κώστας Ριαλάς του ΑΠΟΕΛ (2:07:49), στην τέταρτη ο Κωνσταντίνος Νίκου, επίσης του ΑΠΟΕΛ με 2:07:51, ενώ στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Φάττας του Ηράκλειτου (2:09:32). Στις Γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελένη Ανδρέου του ΑΠΟΕΛ με χρόνο 3:09:28.

Το Troodos Sports and Fun Festival συνεχίζεται στις 17 Ιουνίου με τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας Troodos MTB Marathon, όπου οι ποδηλάτες θα διασχίσουν 24 χιλιόμετρα.

Πηγή: typos.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.