B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!

Παρουσία σε ακόμα μία διοργάνωση έδωσε ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.), και πιο συγκεκριμένα στον 26ο Ποδηλατικό Γύρο Βόρειας Εύβοιας, που παραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 20 Μαϊου 2018, από την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!

Η συμμετοχή του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. αυτή τη φορά είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς επρόκειτο για το Στάθη Λύτρα, αθλητή της κατηγορίας Masters Δ, ο οποίος κατάφερε και κέρδισε μία θέση στο βάθρο, και συγκεκριμένα την τρίτη θέση. Πρόκειται για έναν αθλητή άνω των 60, με συνέπεια, συχνή συμμετοχή και καλές αποδόσεις στα ποδηλατικά γεγονότα της χώρας αντίστοιχου βεληνεκούς, γεγονός που κάνει και την περίπτωσή του ιδιαίτερα ξεχωριστή. Κίνητρο μάλιστα του ίδιου είναι οι περισσότερες δυνατές συμμετοχές σε αγώνες της κατηγορίας Masters Δ, δείχνοντας καλή φυσική κατάσταση και πηγαίνοντας κόντρα στην αντίληψη περί ηλικίας και αθλητισμού.

Ο  ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ λοιπόν έδειξε για ακόμα μία φορά τη στόχευσή του για τη διάδοση ενός υγειούς πρότυπου ζωής βασισμένου στη σωστή ενασχόληση με τον αθλητισμό, και κοιτάζει στο μέλλον με αισιοδοξία και με βλέψεις για ακόμα περισσότερες επιτυχίες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.