B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Matej Mohoric κερδίζει το stage 10 του Giro d’Italia, καθώς ο Esteban Chaves χάνει 25 λεπτά

Ο δεύτερος ποδηλάτης της συνολικής κατάταξης έπεσε στα πρώτα χιλιόμετρατου μακρύτερου σταδίου του Γύρου της Ιταλίας.

Ο Matej Mohoric κερδίζει το stage 10 του Giro d'Italia, καθώς ο Esteban Chaves χάνει 25 λεπτά

Ο Matej Mohoric (Bahrain-Merida) κέρδισε το 10ο στάδιο του Giro d’Italia καθώς προσπέρασε τον συναθλητή του Nico Denz (Ag2r La Mondiale) στο Gualdo Tadino, την ημέρα όπου ο δεύτερος συνολικά αθλητής Esteban Chaves (Mitchelton-Scott) έχασε 25 λεπτά και κάθε ελπίδα για μια υψηλή γενική κατάταξη.

Βρίσκοντας τον εαυτό του με «κακά πόδια» ερχόμενος από μέρα ξεκούρασης, ο Chaves έπεσε στην πρώτη ανάβαση της ημέρας και γρήγορα βρέθηκε τρία λεπτά πίσω από το κύριο pelaton.

Σε ένα σημείο, το group του Chaves που κυνηγούσε τον μπροστά, το οποίο περιελάμβανε και τoν Elia Viviani (Quick-Step Floors), ήρθε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα από το πίσω μέρος του peloton, αλλά η ομάδα Sunweb, η ομάδα Sky, η Groupama-FDJ και η LottoNL-Jumbo όλες συνέχισαν να πιέζουν σταθερά το κενό, πήγε πίσω κατά έξι λεπτά, οπότε ο Chaves παράτησε σιγά-σιγά το κυνηγητό.

Μετά από αυτό το πρώιμο δράμα, τα τελικά 40χιλιόμετρα του αγώνα κινούνταν γύρω από την επίθεση του Matej Mohoric και του Davide Villella (Astana), στους οποίους εντάχθηκε ο Nico Denz μετά την κατάβαση από την τελική ανάβαση.

Ο Mohoric φάνηκε δυνατός όλην την ημέρα και συνέχισε να πιέζει για να αφήσει τον Villella, προτού μπει ο Denz στο 2ο σπριντ στο τέλος της ημέρας.

Στο μεταξύ, ο Yates τελείωσε με ασφάλεια στη μάχη, η οποία καθοδηγήθηκε από τον Sam Bennett (Bora-Hansgrohe), πριν ξεκινήσει η μεγάλη αναμονή για τον Chaves, ο οποίος τελικά διέσχισε τη γραμμή του τερματισμού σε group πίσω για πάνω από 25 λεπτά.

Πηγή: cyclingweekly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.